Juniorka: Prohra 0:2 v Teplicích | SK Slavia Praha
Více

Juniorka: Prohra 0:2 v Teplicích

2:0
(2:0)
19. kolo, 25. 2. 2018, UMT Litvínov
19. kolo, 25. 2. 2018, UMT Litvínov
FK Teplice - SK Slavia Praha
K dalšímu kolu Juniorské ligy cestovali junioři Slavie na sever Čech, kde změřili síly s Teplicemi. V brance nastoupil z kádru Áčka Martin Otáhal, na levém kraji obrany hrál Per-Egil Flo.
V úvodu utkání pálil dvakrát Šimon Havrda, jeho střela ale jednou mířila vedle, podruhé úspěšně zasáhl brankář domácích. Vedení se tak ujaly Teplice, po faulu v pokutovém území nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop, který proměnil Žitný.

Další nadějnou příležitost měl po svém průniku Kristijan Trapanovski, jeho akce ale gólem neskončila. Dobrou střelu vyslal z hranice vápna Per-Egil Flo, také tentokrát si brankář domácích Němeček poradil, i když s velkými obtíži. Druhou trefu přidali domácí, když se prosadil Šimeček. Velké emoce vzbudil moment v závěru prvního poločasu, Imad Rondić si nabíhal do pokutového území na centr, po souboji s obráncem skončil na zemi, vybíhající brankář se následně srazil s vlastním spoluhráčem a míč netrefil, sešívaní dopravili míč do branky, rozhodčí Ginzel ale gól pro údajný faul na brankáře neuznal.

Druhý poločas se nesl ve znamení tlaku Slavie. Po přihrávce Andreie Sinteana pálil Imad Rondić, jeho zakončení brankář vytáhl na rohový kop. Po standardní situaci se dostal do zakončení Alejandro Mitrano, jeho střela těsně minula břevno branky. V závěru utkání připravil Šimon Havrda příležitost pro Daniela Krejdla, jeho střelu také tentokrát brankář vytěsnil.

Juniorka podlehla Teplicím 0:2. V dalším utkání hostí Slavia na Xaverově Spartu, hraje se v pondělí 5. 3. od 11:00.
2:0

Sestavy

FK Teplice

Němeček – Soungole, Díaz (70. Gebert), Šimeček, Novotný, Žitný, Kodad (61. Berešík), Kodeš, Haljeta (61. Švejda, 85. Kotrba), Hasil, Richter (79. Zárybnický)

SK Slavia Praha

Otáhal - Krejdl, Stropek, Vilotić, Flo - Mitrano - Havrda, Sintean, Muradov, Trapanovski - Rondić

Detaily utkání

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články