Junioři vstřelili Příbrami pět branek | SK Slavia Praha
Více

Junioři vstřelili Příbrami pět branek

5:1
(2:0)
16. kolo, 27. 11. 2017, UMT Xaverov
16. kolo, 27. 11. 2017, UMT Xaverov
SK Slavia Praha - FK VIAGEM Příbram
Branky: <b>Branky:</b> 31. a 51. Sintean, 38. Badocha, 67. M. Lauricella, 78. Čvančara - 80. Tarczal
PRAHA/XAVEROV - Juniorka v posledním domácím zápase Juniorské ligy v roce 2017 přivítala na umělé trávě na Xaverově Příbram. V brance opět nastoupil Martin Otáhal. Sešívaní vstřelili svému soupeři pět branek, dvakrát se trefil Andrei Sintean.
První poločas se hrál ve velkém tempu, více ze hry měli slávisté. Jako první ale zahrozili hosté. Na pravé straně unikl Vojtěch Hron, který se dostal ke střele, se zakončením si ale brankář Martin Otáhal poradil. Velkou příležitost na úvodní trefu měl ve 22. minutě Daniel Stropek, který zahrával pokutový kop, míč ale poslal mimo branku Příbrami.

Prvního gólů se tak Slavia dočkala až ve 31. minutě. Andrei Sintean byl faulován před pokutovým územím, sám se také postavil k rozehrávce přímého kopu a pěknou střelou přes zeď nedal brankáři šanci. Ve 38. minutě to bylo už 2:0! Po rohovém kopu kapitána Pavla Buchy se o nůžky pokusil Daniel Stropek, míč se následně dostal k volnému Ondřeji Badochovi, který umístěnou střelou vstřelil druhý gól.

Po dalším rohovém kopu Pavla Buchy zakončoval opět Daniel Stropek, svým zakončením ale orazítkoval břevno branky. Po prvním poločase tak vedla Slavia nad Příbramí 2:0.

Hned po šesti minutách druhé půle přidali sešívaní už třetí trefu. Na pravé straně hřiště vybojovali míč, následně se ho ujal Pavel Bucha, který ho potáhl před vápno, kde ho předal Andrei Sinteanovi. Rumunský ofenzivní hráč krásnou umístěnou střelou přidal svoji druhou trefu, opět se trefil zakončením zpoza vápna.

V 67. minutě zvyšovali sešívaní na 4:0, opět u toho byl Pavel Bucha, který unikl na pravé straně, následně přihrával před branku, kde se ve skrumáži zorientoval Marco Lauricella a uklidil míč do branky. Další gól padl v 78. minutě, po rychlé akci na levé straně dostal dobrou přihrávku Tomáš Čvančara a střídající útočník umístěným zakončením k zadní tyči popáté rozvlnil síť za brankářem Kočím.

Hosté z Příbrami se dočkali čestného úspěchu, v 80. minutě napřáhl z dálky Daniel Tarczal, jeho střela kvůli teči jednoho z obránců změnila směr, Martin Otáhal v brance Slavie už nemohl na změnu směru reagovat.

Sešívaní porazili Příbram 5:1 a připsali si již čtvrtou výhru v řadě! Podzimní část uzavřou junioři v neděli 3. 12. od 12:00 v Hradci Králové.
5:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Otáhal - Kovařík, Stropek, Kingue, Havrda (74. Škarda) - Bucha, Bjeloš (69. A. Lauricella) - M. Lauricella, Badocha, Nabiyev (71. Stehno) - Sintean (71. Čvančara)

FK VIAGEM Příbram

Kočí – Petrlík (65. Anýž), Květ, Holý, Tarczal, Ric, Průcha, Jandera, Hron, Januška, Antwi

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 31. a 51. Sintean, 38. Badocha, 67. M. Lauricella, 78. Čvančara - 80. Tarczal

Aktuálně

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

MATCHDAY z Bruselu. Proti evropské elitě

26. 3. 2024
MATCHDAY, který tu ještě nebyl! Slávistické přípravky v polovině března přijaly pozvání do Bruselu. Kategorie U10 a U9 strávily v hlavním městě Belgie tři dny, sehrály přátelské zápasy i miniturnaje proti nejlepším akademiím v Evropě. A naše kamera byla u toho.

Další články