Juniorka: Vysoká výhra nad Duklou | SK Slavia Praha
Více

Juniorka: Vysoká výhra nad Duklou

1:6
(0:4)
8. kolo, 17. 9. 2017, Zbuzany
8. kolo, 17. 9. 2017, Zbuzany
FK Dukla Praha - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 59. Brejcha - 26. a 40. Sintean, 35. Badocha, 43. Vejvar, 76. Havrda, 86. M. Lauricella
ZBUZANY - V dalším kole Juniorské ligy se Slavia utkala ve Zbuzanech s Duklou. Povedený první poločas, po kterém juniorka vedla 4:0, rozhodl o vysoké výhře. Skóre se nakonec zastavilo na poměru 6:1 pro sešívané.
Otevřít skóre mohl v 15. minutě Jan Vejvar, který se po dlouhé přihrávce za obranu dostal do velké příležitosti, jeho střelu vytáhl na roh brankář Hruška. 1:0 to bylo tedy až ve 26. minutě. Pavel Bucha našel svým centrem hlavu Andreie Sinteana, který otevřel gólový účet zápasu.

Druhý gól přidali junioři ve 35. minutě. Ondřej Badocha pronikl středem hřiště, utekl všem obráncům a v tváří v tvář brankáři se nemýlil – 2:0! Po pěkné křídelní akci Petra Kovaříka a Jana Vejvara přidal Andrei Sintean svou druhou trefu a zvyšoval už na 3:0.

V závěru poločasu se do velké šance dostal po rohu Pavla Buchy Tomáš Čvančara, toho ještě brankář vychytal, míč do sítě nakonec dopravil Jan Vejvar. Na druhé straně předvedl dobrý zákrok Lukáš Lisa.

Dukla se dočkala snížení v 59. minutě, kdy postupoval sám na brankáře Lisu Ondřej Brejcha a vyběhnutého brankáře Slavie lobem přehodil. Další šanci připravil Pavel Bucha pro Tomáše Čvančaru, v těžké pozici ale útočník sešívaných branku netrefil.

Pátý gól padl po centru do vápna, kde Tomáš Čvančara sklepl míč k Šimonu Havrdovi, který na hraně sebeobětování zvýšil na 5:1. V závěru postupovali sami na brankáře Šimona Havrda s Marcem Lauricellou, prvně jmenovaný předložil míč před prázdnou branku k útočníkovi červenobílých, který stanovil konečné skóre 6:1.

1:6

Sestavy

FK Dukla Praha

Hruška – Douděra, Šimek, Greš, Brejcha, Dancák (76. Vyleta), Lohoyda, Vlček (56. Král), Barták, Kozel, Luong (62. Brabenec)

SK Slavia Praha

Lisa - Schnürer, Stropek, Škarda, Kovařík - Bucha (85. Bjeloš), A. Lauricella - Badocha (75. Stehno), Sintean (57. Havrda), Vejvar - Čvančara (85. M. Lauricella)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 59. Brejcha - 26. a 40. Sintean, 35. Badocha, 43. Vejvar, 76. Havrda, 86. M. Lauricella

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články