Report ze zápasu 1.FC Slovácko vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu 1.FC Slovácko vs. SK Slavia Praha"

2:1p
(0:0)
24. kolo, 8. 4. 2017, Širůch
24. kolo, 8. 4. 2017, Širůch
1.FC Slovácko - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> Janša - Hönig
První poločas příliš brankových příležitostí nenabídl, domácí sice více drželi míč, ale většinou pouze na své polovině. Slavia se dostávala do rychlých protiútoků, ze kterých několikrát zahrozila, jmenovitě zakončovali Marco Lauricella a Pavel Bucha. První dějství skončilo bez branek.

V úvodu druhého poločasu se Slavia ujala vedení! Přetažený centr Schneidera našel Michaela Höniga, který netradičně hlavou otevřel skóre utkání. Po vstřeleném gólu mohla Slavia přidat druhý gól, velkou šanci měl Jan Vejvar, ovšem brankář ho vychytal. Domácí mohli vyrovnat po samostatném úniku útočícího hráče, ovšem ten trefil pouze břevno.

Vyrovnání se domácí dočkali po rohovém kopu, když se na zadní tyči hlavou prosadil Janša. Zbytek utkání se už hrál v duchu nepřesností. Ačkoliv se týmy snažily o strhnutí výsledku na svou stranu, branka již nepadla.
 
V následném penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí.
2:1p

Sestavy

1.FC Slovácko

Trmal – Chytil, Olšanský, Miklík, Čajka, Janša, Hani (49.Šánek), Kohút, Krejčík (60.Pěnička), Leskovjan (77.Furmánek), Řihák

SK Slavia Praha

Přibyl – Schenider, Vyskočil, Beňo (85.Stehno), Pek (46.Havrda) -Macháček, A. Lauricella, Bucha - Vejvar (81.Bielesz), M. Lauricella, Hönig

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> Janša - Hönig

Aktuálně

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

Další články