Report ze zápasu FC Hlučín vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Hlučín vs. SK Slavia Praha"

1:0
(1:0)
20. kolo, 11. 3. 2017, UMT Hlučín
20. kolo, 11. 3. 2017, UMT Hlučín
FC Hlučín - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 25. Holiš
Pavel Trávník se musel v zápase obejít bez Jana Vejvara a Filipa Vyskočila. Prvního zmiňovaného trápily svalové problémy, Filip Vyskočil měl virózu, oba by však měli být k dalšímu zápasu k dispozici. Utkání se hrálo na velmi úzké umělé trávě, zápas byl tak od úvodu více o bojovnosti než o fotbalovosti. 

Domácí se do útočení příliš nehrnuli, a tak si první velké příležitosti vytvořili sešívaní. Nejprve po centru Šimona Havrdy z levé strany zakončoval těsně vedle David Novák, ve druhé příležitosti zakončoval na zadní tyči Michael Hönig, bohužel vedle.

První a jediná branka zápasu přišla v 25. minutě. Po ztrátě na pravé straně přišel centr do vápna, kde se po několika soubojích ocitl u míče osamocen Roman Holiš a střelou k tyči otevřel skóre. Domácí se poté o to více soustředili na bránění a Slavia se marně snažila o vyrovnání.

V podobném duchu pokračoval i druhý poločas, sešívaní se tlačili do zakončení, ovšem na malém hřišti to bylo velice obtížné a domácí svou agresivitou příliš šancí soupeři nenabídli. Závěr utkání pak takticky zvládl Hlučín na své polovině a výhru udržel.

Sešívaní tak podlehli Hlučínu na jeho hřišti 0:1. Další zápas se odehraje v sobotu 18. 3. proti Karviné, pravděpodobně se bude ještě hrát na umělé trávě v Edenu.
1:0

Sestavy

FC Hlučín

Virec - Lubovský, Kopečný, Malík, Fojtík (73. Podraza), Holiš, Ságner (66. Kulig), Martiník (88. Bernatík), Kebísek, Pecuch, Macík

SK Slavia Praha

Přibyl - Schneider, Stropek, Pek, Havrda - A. Lauricella (88. Stehno), Macháček, Bucha - Hönig (77. Havránek), Novák (61. Beňo), Bielesz (70. Kovařík)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 25. Holiš

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články