Juniorka veze tři body z Jablonce | SK Slavia Praha
Více

Juniorka veze tři body z Jablonce

0:2
(0:1)
26. kolo, 1. 5. 2017, Břízky
26. kolo, 1. 5. 2017, Břízky
FK Jablonec - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 39. Kodr, 83. Mysliveček
JABLONEC/BŘÍZKY - S dlouhou sérií bez výhry odcestovala juniorka Slavie do Jablonce. Díky trefám Marka Kodra a Františka Myslivečka sešívaní tuto sérii ukončili a ze severu Čech vezou tři body!
V základní sestavě nastoupil devatenáctiletý chorvatský útočník Petar Musa z NK Záhřeb, do druhého poločasu pak zasáhli Marko Alvir a také František Mysliveček.

Na těžkém terénu se hrál v prvním poločase rychlý fotbal, oba týmy hrozily hlavně z rychlých protiútoků. Brankáři obou družstev byli ovšem dlouho bez práce. V 38. minutě však Slavia udeřila, po standardní situaci se prosadil Marek Kodr.

Domácí mohli prakticky okamžitě vyrovnat, Milan Palatický se dostal do dobré příležitosti, ovšem Martin Otáhal v brance Slavie vytáhl dobrý zákrok a srovnání skóre nedovolil.

Do druhého poločasu nastoupil hráč A týmu Marko Alvir. Slavia začala na hřišti dominovat a svého soupeře přehrávala. Zasloužený druhý gól přidali sešívaní v 83. minutě. Po faulu těsně před vápnem měla Slavia výhodu přímého kopu, k jeho rozehrávce se postavil František Mysliveček a střelou na zadní tyč pojistil vedení Slavie.

Juniorka ukončila nepříznivou sérii bez výhry, v Jablonci vyhrála 2:0!
0:2

Sestavy

FK Jablonec

Richter - Skuhravý, Kysela, Munzar (79. Jelínek), Palatický (83. Novák), Haitl, Pleštil (58. Díl), Bulíř, Štěpánek (83. Fofanah), Považanec, Breda

SK Slavia Praha

Otáhal - Prošek, Kodr, Mareš, Prosek - Jakab (46. Alvir), Žežulka - Bjeloš (85. Schulz), Čermák (88. Vávra), Zoubek (72. Mysliveček) - Musa (77. Krejdl)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 39. Kodr, 83. Mysliveček

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

Další články