Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Dukla Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Dukla Praha"

1:0
(1:0)
příp, 22. 1. 2017, UMT Eden
příp, 22. 1. 2017, UMT Eden
SK Slavia Praha - FK Dukla Praha
Branky: <b>Branky:</b> 18. Bucha
V úvodu utkání se hrálo hlavně ve středu hřiště. První větší příležitosti Slavie si vytvořili Jan Vejvar a Marco Lauricella, z nich však první branka devatenáctky v novém roce ještě nepadla.

V 18. minutě už se Slavia mohla radovat. Šimon Havrda vyslal ze střední vzdálenosti tvrdou ránu, která sice orazítkovala pouze břevno, od brankové konstrukce se však míč odrazil na velké vápno k Pavlu Buchovi. Ten pak přesnou střelou z první otevřel skóre.

Ve zbytku prvního poločasu sešívaní svého soupeře zatlačili, ovšem velké množství šancí zůstalo nevyužito. Marco Lauricella ve svém zakončení trefil pouze tyč, velkou příležitost měli také David Beňo a Jan Vejvar, ale v obou soubojích byl úspěšnější brankář Dukly.

Začátek druhého poločasu začal opět velkou příležitostí Slavie, Ondřej Pek našel přesným centrem ve vápně Filipa Stehna, který z první trefil pouze tyč, z následné dorážky branku netrefil. Další příležitost měl David Novák, který se ocitl osamocen po přihrávce Pavla Buchy, brankář Dukly ovšem vytáhl skvělý zákrok.

Slavia se snažila přidat další góly, ovšem její akce a zakončení většinou končily na dobře chytajícím brankáři soupeře.

Druhý přípravný zápas odehraje Slavia U19 v sobotu 28.1. od 11:00 na umělé trávě v Edenu proti Liberci.


1:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Přibyl (46. Radimský) - Pek, Stropek, Mareš, Havrda - Bucha, Beňo (65. Schneider), A. Lauricella (46. Stehno) - Vejvar (65. Kovařík), M. Lauricella (46. Novák), Bouguetouta (46. Bielesz)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 18. Bucha

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články