Juniorka podlehla v přípravě Vlašimi | SK Slavia Praha
Více

Juniorka podlehla v přípravě Vlašimi

0:6
(0:2)
přát., 21. 1. 2017, UMT Eden
přát., 21. 1. 2017, UMT Eden
SK Slavia Praha - FC Sellier&Bellot Vlašim
Branky: <b>Branky</b> 10. vlastní, 36. a 81. Reiter, 47. 62. a 72 Vyhnal<br>
PRAHA/UMT EDEN – Juniorka v sobotu dopoledne odehrála přípravné utkání s Vlašimí. Na svého druholigového soupeře ale nestačila a Vlašimi podlehla vysoko 0:6.
Soupeř skóre otevřel po deseti minutách hry. Střelu z vápna se snažil vytěsnit Mikula, v obtížné pozici sice míč dostihl, odkopl ho bohužel za záda vlastního gólmana. Za Slavii zakončoval Prošek, jeho střela z 29. minuty ale těsně minula tyč.

Ve 36. minutě dostal míč za obranu Reiter, proti kterému vyběhl brankář Slavie Otáhal a hráč Vlašimi ho přehodil. Na brankové čáře se ještě snažil zasáhnout Kodr, odkopl však míč příliš pozdě a branka platila. V první půli mohla Slavia ještě snížit, Krejdlovu prudkou střelu z vápna ale ve 37 minutě vyrazil gólman Vlašimi.

Ani vstup do druhé půle sešívaným nevyšel. Hned ve 46. minutě sice střelu Otáhal vyrazil, vzápětí ale dorazil míč do prázdné branky Pavel Vyhnal. Což ještě v průběhu půle dvakrát zopakoval a slavit tak hattrick. V 81. minutě udělal po přihrávce za obranu kličku útočník Vlašimi a uklízel do prázdné.

Hodnocení trenéra Pavla Řeháka

Do zápasu jsme vstoupili dobře, hráli jsme kombinačně, rychle. Bohužel nás srazily dva polovlastní inkasované góly. Soupeře jsme v podstatě nepustili do šance a už jsme prohrávali 0:3. Nedůrazem a lehkovážností vzadu jsme si zavařili sami. Nemůžu být vůbec spokojený. Opakovaly se stejné chyby jako proti Litoměřicku a trpělivost mi dochází. Pokud se hráči nedokážou zkoncentrovat, nebudou hrát. Děláme vzadu hrubé individuální chyby, chybí mi hráči, kteří se porvou o výsledek. Jdu na hřiště s tím, že chci vyhrát, ne s tím, že odehraju zápas.

Změny v kádru

Během zimní pauzy dochází v kádru juniorky k většímu hráčskému pohybu. Tým opouští Miroslav Routek (hostování Dobrovice), Daniel Souček (hostování Táborsko), David Broukal (hostování Olympia Hradec Králové), Patrik Gilian (hostování Ústí nad Labem, zatím v přípravě), Lukáš Veselý (v jednání hostování ve Vítkovicích), Lukáš Batka (hostování Štěchovice) a David Vavrouš (hostování Chrudim).

U brankáře Josefa Řeháka se rozhoduje mezi hostováním ve Vítkovicích, Táborsku případně jiném druholigovém celku. Stanič se pak vrací do Chorvatska. Václav Pardubský se zapojil do tréninkového procesu s Viktorií Žižkov, Tomáš Valenta s Ondřejem Badochou se budou připravovat se Sokolovem. Lukáš Fialka a Denis Pelyak přestupují do Dobrovice.

Naopak se do přípravy s juniorkou zapojili Kodr, Prošek, Zoubek, Šimeček (všichni návrat z hostování) a z U19 byli posunuti Žežulka, Krejdl, Čermák, Telnar a Antonio a Marco Lauricellovi.
0:6

Sestavy

SK Slavia Praha

Otáhal - Mikula (46. Sulík), Kodr, Žežulka (62. A Lauricella), Jakab - Král, Čermák (58. M Lauricella) - Prošek, Vávra (75. Zajac), Krejdl - Telnar (58. Havlina)

FC Sellier&Bellot Vlašim

Le Giang (46. Ngyuen) – Breda (46. Kadlec), Paldan, Banovič, Wiesner – Reiter, Tarczal, Kulhánek (30. Vrána), Jíra – Hadaščok (46. Vyhnal), Jeslínek (60. Jícha)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky</b> 10. vlastní, 36. a 81. Reiter, 47. 62. a 72 Vyhnal<br>

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články