Juniorka nezvládla zápas s Duklou | SK Slavia Praha
Více

Juniorka nezvládla zápas s Duklou

2:6
(0:3)
14. kolo, 20. 11. 2016, UMT Eden
14. kolo, 20. 11. 2016, UMT Eden
SK Slavia Praha - FK Dukla Praha
Branky: <b>Branky:</b> 65. Daniel Souček, 73. Telnar – 6. a 8. Edmond, 41. a 88. Vopat, 76. Kozel, 80. Vlček
PRAHA/EDEN - Na umělé trávě v Edenu přivítala juniorka Slavie v rámci 14. kola Juniorské ligy Duklu Praha. Slavii se bohužel úvod utkání nepovedl a brzy prohrávala o dvě branky. V druhém poločase juniorka zápas zdramatizovala, ovšem soupeř poté přidal z rychlých protiútoků další branky.
Z A týmu mohl trenér Pavel Řehák počítat s útočníkem Lukášem Železníkem a brankářem Josefem Řehákem. Z U19 pak byl na lavičce připraven Mario Telnar.

Juniorka stejně jako v posledním zápase s Bohemians 1905 brzy inkasovala. Nepřesnou hlavičku Daniela Součka směřovanou k brankáři Josefu Řehákovi vystihl Emmanuel Edmond, udělal našemu brankáři kličku a uklidil míč do prázdné branky. Ani ne o dvě minuty později vedla Dukla o dvě branky. Dlouhý nákop za naši obranu směřoval opět na Emmanuela Edmonda, ten ve sprinterském souboji utekl Davidu Broukalovi a následně si poradil i s brankářem Josefem Řehákem.

Blízko kontaktnímu gólu byla Slavia v 17. minutě, Alex Král rozjel pěknou akci středem, následně posunul míč k Patriku Gilianovi, jeho tečovaná střela z hranice vápna skončila však jen na tyči. Dukla přidala do poločasu ještě třetí gól. Soupeř zakombinoval ve středu hřiště, k míči se dostal kapitán Vopat a střelou k tyči stanovil poločasové skóre na 3:0 pro Duklu.

Do druhého poločasu vstoupila Slavia aktivní hrou a vytvořila si tlak, soupeři se nabízely příležitosti na rychlý protiútok, jeden takový zakončoval Edmond, ale v hattricku mu výborným zákrokem zabránil brankář Josef Řehák.

Snížení přišlo v 65. minutě, Pavel Vávra našel pěknou přihrávkou
Daniela Součka, který přesnou střelou snížil na 1:3.U kontaktního gólu na 2:3 byl opět mladý obránce Daniel Souček, svým přízemím centrem našel ve vápně Maria Telnara, který si míč dobře pokryl, otočil se s ním a nekompromisně ho uklidil do sítě.

Dukla však brzy odpověděla, rychlý protiútok Vopata zakončoval do prázdné branky Kozel. Hosté poté ještě přidali dvě branky z dalších rychlžch protiútoků, trefili se Vlček a Vopat.

Juniorka tak podlehla Dukle vysoko 2:6.

2:6

Sestavy

SK Slavia Praha

Řehák - D. Souček, Broukal, Routek, Vavrouš (62. Schulz) - Král, Jakab (70. Sulík) - Veselý (80. Zajace), Želzník, Vávra - Gilian (46. Telnar)

FK Dukla Praha

Hroššo – Luong Nguyen, Brejcha (28. Kozel), Barták, Podaný, Vlček, Preisler, Šahini (74. Gábor), Vopat (C), Kaník, Edmond (66. Brabenec)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 65. Daniel Souček, 73. Telnar – 6. a 8. Edmond, 41. a 88. Vopat, 76. Kozel, 80. Vlček

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články