Report ze zápasu FC Zbrojovka Brno vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Zbrojovka Brno vs. SK Slavia Praha"

2:0
(2:0)
5. kolo, 16. 9. 2016, MěFS Srbská
5. kolo, 16. 9. 2016, MěFS Srbská
FC Zbrojovka Brno - SK Slavia Praha
Nejstarší dorost odehrál v Brně smolné utkání. Soupeř se dostal do vedení v 7. minutě. Rozhodčí nařídil pokutový kop o ruce Vyskočila, který následně Janošek proměnil. Druhý gól vstřelilo Brno v 28. minutě, když Doubravský postupoval sám na brnakáře. Slavia měla ve zbytku prvního poločasu a také v druhém poločase obrovský tlak, zakončení však končila pouze na obráncích soupeře nebo dobře chytajícím Mrázkovi.

Zápas hodnotil trenér Anton Mišovec:
„Hlavně ve druhém poločase jsme soupeře herně přehrávali, ale žádnou ze střel nebo šancí jsme neproměnili. V 7. minutě odpískal rozhodčí penaltu za nastřelenou ruku Vyskočila. Ve 28. minutě po naší útočné akci soupeř pronikl zprava a střelou na zadní tyč vstřelil druhý gól. Větší část utkání jsme odehráli na soupeřově polovině a vytvářeli si herní převahu. Hodnotí se mi to těžko, protože na střely, šance a kvalitu herního výkonu jsme byli aktivnějším týmem.“
2:0

Sestavy

FC Zbrojovka Brno

Mrázek – Březina, Kropáček, Blažík, Obůrka, Zikl (71. Rogožan), Moučka (53. Černín), Janošek (C), Kroutil (46. Jambor), Doubravský (58. Tulaydan), Kříž (64. Krula)

SK Slavia Praha

Přibyl - Pek (53.Stropek), Vyskočil, Mareš (30.Čermák), Pardubský - Bucha, Beňo, Žežulka - Havrda (46. M. Lauricella ), Vejvar, Krejdl

Detaily utkání

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články