Report ze zápasu FC Zlín vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Zlín vs. SK Slavia Praha"

1:0
(1:0)
34. kolo, 14. 5. 2016
34. kolo, 14. 5. 2016
FC Zlín - SK Slavia Praha
Hodnocení asistenta trenéra Jana Bauera: V úvodu utkání jsme v šesté minutě obdrželi branku po námi zbrkle rozehrané standardní situaci na polovině hřiště, z čehož vzešel rychlý protiútok soupeře po pravé straně s následným centrem do pokutového území. Ve zbylém čase prvního poločasu jsme měli čtyři brankové příležitosti, z toho dvakrát po průnikových přihrávkách jsme šli relativně sami ze strany na brankáře, ale neproměnili jsme.

Do druhého poločasu jsme nastoupili ve stejném složení. Kolem šedesáté minuty jsme se snažili oživit hru dvojím střídáním. Drželi jsme míč více na kopačkách. Kolem sedmdesáté minuty přišla velká šance z hranice malého vápna, kdy jsme centrovaný míč usměrnili jen nad břevno branky soupeře. Následně jsme zahrávali několik rohových kopů po sobě.

Kolem 75. minuty jsme změnili rozestavení na 3-5-2, abychom zvýšili tlak na soupeře. Zlín jsme přehrávali v křídelních prostorech, ale bez brankového vyjádření. Naopak soupeř dvakrát využil rychlý protiútok do naší tříčlenné obrany, kde se jim podařilo dvakrát nebezpečně zahrozit, ale brankář Lisa náš tým podržel. Odehráli jsme utkání, ve kterém jsme brzo inkasovali po naší chybě a ve kterém jsme nevyužili brankových příležitostí.
1:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Lisa – Holík, Král, Vyskočil, Pek – Krejdl (63. Vejva), A. Lauricella (63. Žežulka), Bucha (82. Heřman), Čermák, Veselý (89. M. Lauricella) – Badocha

Detaily utkání

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články