Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Zbrojovka Brno | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Zbrojovka Brno"

1:2
(0:1)
27. kolo, 14. 3. 2015
27. kolo, 14. 3. 2015
SK Slavia Praha - FC Zbrojovka Brno
Branky: Branky: 79. Zeman – 32. vlastní, 57. Soupeř
Komentář trenéra Martina Poustky: Utkání proti Brnu bylo od nás sehráno jako noc a den. Celý první poločas jsme prospali a naši kluci působili pasivně až lehkomyslně, absolutně bez aktivního pohybu, zdravého nabuzení a agresivity, a tak svým přístupem šli naproti zaslouženému trestu. Ten přišel po sérii třech našich chyb a vlastním gólem jsme dobře hrajícího soupeře poslali do vedení.

Po zásahu do sestavy a „bouřce“ v kabině během přestávky se náš herní projev ve druhé půli radikálně změnil a najednou bylo hřiště plné našich hráčů a hrálo se na jednu bránu. Dařilo se kombinovat, rodily se šance, ale ze stálého tlaku jsme nic nevytěžili. Soupeř tak trestal podruhé. Jednoduchým zahráním signálu ze standardky s výrazným přispěním naší nekoncentrovanosti při bránění této situace oskočili brněnští na rozdíl 2 branek. I přesto, že příležitostí jsme měli ještě dost, tak se nám povedlo pouze snížit skóre na konečných 1:2. Přístup a úsilí ve druhém poločase bylo příkladné pro hráče Slavie a ukázkou, že kluci hrát fotbal umí.
1:2

Sestavy

SK Slavia Praha

Otáhal, Franc (77. Schulz), Broukal, Routek, Pelyak, Veselý, Čermák (46. Badocha, 60. Jakab), Gilian, Vavrouš, Písačka (46. Zeman), Batka

Detaily utkání

Statistiky
Branky: 79. Zeman – 32. vlastní, 57. Soupeř

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Další články