Zvolte Hvězdnou sestavu 125 let Slavie! | SK Slavia Praha
Více

Zvolte Hvězdnou sestavu 125 let Slavie!

PRAHA - Slavia si letos na podzim přípomíná 125 let od svého založení. Oslavy vyvrcholí 10. prosince při galavečeru v Obecním domě a vy můžete mít na oslavách svůj podíl. Zvolte Hvězdnou sestavu historie Slavie!
Pro oslavy 125 let jsme připravili unikátní hlasování, ve kterém budete vybírat nejlepší historickou a novodobou sestavu Slavie. Za 125 let prošlo Slavií několik stovek hráčů, proto budete moci vybírat hned dvě sestavy.

Samotné nominace se netvořily lehce, ale věříme, že každý z vás si v nich najde své oblíbence a hráče, kteří se podíleli na bohaté klubové historii. Novodobá sestava vznikala dle několika kritérií (počet odehraných zápasů za Slavii, mistrovský titul, úspěch v pohárech nebo fakt, že hráč byl stěžejním článkem sestavy) za období samostatné české ligy (1993 - 2017). U některých hráčů budete mít možnost vybrat i post, protože během své kariéry hráli na více pozicích. Historické složení (1892 - 1992) obstaral klubový archivář Karel Zuska.

Hlasování začíná ve středu a bude uzavřeno 5. prosince. Výsledky budou slavnostně zveřejněny na galavečeru 10. prosince v Obecním domě. 

HLASUJTE O SLOŽENÍ HVĚZDNÉ SESTAVY ZDE!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články