V sobotu společné sledování zápasu ve Žlutých lázních! | SK Slavia Praha
Více

V sobotu společné sledování zápasu ve Žlutých lázních!

PRAHA – V sobotu čeká slávisty zápas roku o titul na Strahově s Brnem. Jelikož kapacita strahovského stadionu je omezená, rozhodl se klub, že ve spolupráci s O2 TV Sport připraví ve Žlutých lázních projekci posledního zápasu v sezoně.
Protože utkání na Strahově bude vyprodané a poptávka po vstupenkách je obrovská, rozhodli jsme se, že ve spolupráci s O2 TV Sport, která bude utkání v přímém přenosu vysílat, připravíme pro fanoušky Slavie velkoplošnou projekci ve Žlutých lázních v Praze.

Ve Žlutých lázní vedle samotného promítání bude pro fanoušky připraveno občerstvení, moderátor a DJ. Vrcholem bude přímý přenos ze Strahova. Vstupné do 17 hodin je 100 korun, za tuto vstupenku je možné koupit občerstvení v hodnotě 100 korun. Po 17. hodině je vstup zdarma. 

Pokud teoreticky na Strahově dopadne všechno dobře, je možné po zápase očekávat příjezd týmu do Žlutých lázní. Proto neváhejte a pokud nemáte vstupenky na Strahov, tak využijte možnosti společného sledování přímého přenosu ze Strahova ve Žlutých lázních!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články