Výsledky mládeže: U18 si zahrála v Eden aréně | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: U18 si zahrála v Eden aréně

PRAHA/EDEN - Tým U18 si v neděli vyzkoušel, jaké to je nastoupit v mistrovském zápase na ligovém stadionu, svůj zápas proti Mostu totiž odehráli sešívaní na hlavním stadionu v Edenu. Utkání skončilo jednoznačnou výhrou Slavie 6:1.

SKSU19

SK Slavia Praha - Pardubice 2:1 (2:0)
Branky: 25. M. Lauricella, 32. Schneider - 58. Kryštof
Sestava: Toman - Schneider, Stropek, Vyskočil, Pek - Beňo, Bucha (90. Havránek) - Vejvar (85. Stheno), Hönig (87. Bielesz), Havrda (76. Kovařík) - M. Lauricella (68. Novák)

Třetí výhru v řadě si připsal nejstarší dorost, reportáž z utkání čtěte zde.

SKSU18

SK Slavia Praha - Most U19 6:1
Branky: 2x Azilinon, Drozda, Havránek, J. Pek, Suk
Sestava: Pakeš (46. Svítil) - Ielitro (39. Sodoma), Drozda, Straka, Michovský - Petrák, Cejnar (57. Douděra), Havránek - Bielesz (57. Suk), Čvančara (46. Azilinon), J. Pek

Utkání hodnotil trenér Michal Petrouš:
„Po většinu utkání nám vycházela kombinační hra, dobře jsme využívali velkých rozměrů hřiště v Eden Aréně, kde si mohli hráči toto utkání zahrát a nasát ligovou atmosféru! Mužstvo si dokázalo vypracovat šance, které byly ve většině případě využity. V defenzivě mužstvo pracovalo až na výjimky spolehlivě. Na všech hráčích byla vidět obrovská motivace podat na ligovém stadionu co nejlepší výkon. Všichni přejeme brzké uzdravení Theovi Ielitrovi, který v závěru prvního poločasu po srážce s protihráčem musel opustit hřiště.“

SKSU16

Tým U16 se o víkendu účastnil Memoriálu Petera Dubovského. 

Výsledky:
SK Slavia Praha - CZ Beograd 1:1 (Kubiš)
SK Slavia Praha - Nitra 4:0 (Bárta, Kosek, Vlasák, Žambůrek)
SK Slavia Praha - Slovan Bratislava 0:4

Turnaj hodnotil trenér Milan Titěra:
„Turnaj měl vysokou sportovní úroveň, všechna utkání se hrála na hlavním stadionu Slovanu Bratislava a nedělní utkání přenášela televize. V úvodním zápase Slavia remizovala se Srbským Bělehradem a díky odpolední výhře 4:0 nad Nitrou jsme si zajistili účast ve finále. Tým Slavie předváděl po celý turnaj velmi dobrou kombinační hru, podpořenou několika silnými individualitami. Ve finálovém utkání jsme se střetli s dosud suverénním týmem domácích, který je nabitý reprezentanty, a zejména v prvním poločase jsme je zaskočili vynikající hrou i šancemi. Ojedinělá střela Slovanu, skončila bohužel po teči našeho obránce v naší brance. I druhý poločas byla snaha Slavie o vyrovnání jasná, bohužel v našich šancích jsme neměli dostatečnou přesnost. Z důvodu dvou zranění a nevolnosti několika hráčů jsme již v závěru neměli dostatek sil a museli dohrávat v deseti, což soupeř potrestal v posledních 10 minutách třemi trefami D. Giessera, který byl rovněž nejlepším střelcem turnaje. Výsledek je pro nás velmi krutý, ale Slovan téměř všechny svoje střely na branku proměnil a předvedl tak vysokou efektivitu. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhodnocen ze Slavie Jakub Zeronik. Turnaj nám nabídl velmi dobrou konfrontaci a ukázal hráčům, na jaké úrovni se momentálně pohybují. Hráči Slavie Praha svým vystupováním velmi dobře a důstojně reprezentovali sami sebe i klub a získali uznání z řad trenérů, funkcionářů i bývalých hráčů, čehož si velmi vážíme.“

SKSU13

České Budějovice - SK Slavia Praha 1:6
Branky: 3x Trédl, Beran, Mazánek, Sládek
Sestava: Slavata - Krstevski, Motyčka, Fatrdle - Novák - Mazánek, Sládek, Růžička (Beneš, Beran, Trédl, Měkota, Tischler) 

Zápas hodnotil trenér Ondřej Jura:
„V sobotu jsme odehráli mistrovské utkání v krásném areálu Složiště v Českých Budějovicích. Na začátku utkání jsme se nemohli dostat do tempa, soupeř byl aktivnější a v 10. minutě šel do vedení. Ani obdržená branka nás nenakopla k lepšímu výkonu a soupeř záhy neproměnil další dvě velké příležitosti. Osmělili jsme se až ke konci třetiny, kdy jsme dokázali vyrovnat po rozehrané akci z rohového kopu. O přestávce jsme si zdůraznili situace, které je potřeba zlepšit, což se nám v druhé třetině povedlo. Soupeře jsme začali přehrávat a byli jsme v držení míče. Do konce třetiny jsme vstřelili 2 branky a pořád nebezpečnému soupeři jsme odskočili. V závěrečné třetině jsme již dominovali a zaslouženě si odvezli 3 body. Nespokojeni jsme hlavně s úvodem utkání, kdy jsme nebyli schopni reagovat na soupeřovu rozehrávku a často nás domácí dokázali přečíslit. Teď nás čeká velice náročný týden, takže je potřeba se na něj připravit."

SKSU12

České Budějovice - SK Slavia Praha 2:7
Branky: 2x Toula, Žitný, Blažek, Jelinek, Hunal, vlastní
Sestava: Tomas, Hunal, Žitný, Mervard, Hejduk, Kopecký, Kučera, Plnak, Blažek, Benlalam, Kruhlyk, Jelínek, Toula

Zápas hodnotil trenér Martin Hladík:
„Sehráli jsme velmi dobrý zápas proti výbornému soupeři. Od počátku zápasu jsme byli aktivnější, hlavně po stranách hřiště, a vytvářeli jsme si velké množství šancí, které se nám bohužel všechny nedařilo proměnit, přesto jsme 2:0 vedli. Po zbytečné chybě jsme inkasovali a zápas se vyrovnal. Hrál se rychlý, technický fotbal ve vysokém tempu s šancemi na obou stranách. Ve třetí třetině jsme zápas ovládli, byli dominantní a zaslouženě jsme vyhráli.“

SKSU11

Tým U11 odehrál o víkendu prestižní Ondrášovka Cup v Ústí nad Labem. Slavia veze ze severu Čech bronzové medaile.

SKSU10

Tempo U11 - SK Slavia Praha 13:47

SKSU9

Tempo U9 - SK Slavia Praha 10: 44

SKSU8

SK Slavia Praha - Dukla U9 22:31

SKSU7

SK Slavia Praha - Dukla U8 17:48

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články