Vstupenky na zápas v Tel Avivu v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na zápas v Tel Avivu v prodeji

PRAHA - V Edenu jsou v prodeji vstupenky do sektoru hostí na venkovní zápas Evropské ligy v Tel Avivu. Pokud cestujete po vlastní ose, využijte předprodeje a zakupte si lístky s předstihem během otevírací doby pokladen.

Prodej vstupenek

Pokud jedete individuálně podpořit Slavii ve venkovním utkání proti Maccabi Tel Aviv, vstupenky si můžete v Edenu zakoupit už nyní během otevírací doby pokladen.

Na zápas s Maccabi Tel Aviv je možné koupit lístky jak do sektoru hostů, tak i na hlavní tribunu. 

Maccabi Tel Aviv 23. 11.: sektor hostů 201 800 CZK/125 ILS/30 EUR, hlavní tribuna R105 3400 CZK/555 ILS/130 EUR

Lístky do sektoru hostů a sektorů na hlavní tribunu určených pro Slavii se budou prodávat pouze v Praze v Edenu. Pokud nebudete schopni zakoupit lístky v Edenu, je možné řešit nákup individuálně a pouze po předchozí dohodě si lístky koupit a předat den před zápasem v Tel Avivu. V případě těchto žádostí se s dostatečným časovým předstihem obracejte na email jana.kaufnerova@slavia.cz

Upozorňujeme, že v den zápasu nebude na stadionu Netanya vůbec probíhat prodej do sektoru hostů a zároveň nebude možné lístky rezervovat až do dne zápasu s předáním u sektoru hostů. 

Na stadionu je dostatečná kapacita pro slávistické fanoušky.

Každý, kdo si přijde lístek koupit, uvede své jméno a zároveň telefonní číslo, na kterém bude na výjezdu k zastižení. Počet vstupenek k prodeji pro jednu osobu není omezen, jen je třeba nahlásit všechna jména fanoušků, kteří si vstupenku kupují. Platba lístků v Edenu je možná pouze v hotovosti v českých korunách.

Termín prodeje vstupenek:

pondělí 20. 11.10 - 17fanshop

Vstupenky na Maccabi budou v prodeji naposledy v pondělí 20. listopadu.

Doprava po utkání

Vzhledem k problematické veřejné dopravě do Tel Avivu po utkání nabízíme fanouškům transfer autobusem od stadionu do centra Tel Avivu. Cena za transfer je 300 korun. 

Pokud máte zájem o využití autobusu, je nutné nejdříve zaslat počet míst, která chcete rezervovat, na email jana.kaufnerova@slavia.cz a poslat zároveň jmenný seznam, dle kterého se bude provádět prezence při nástupu do autobusu. Zároveň je nutné transfer uhradit do soboty 18. 11. do 20:00 v hotovosti v Edenu po předchozí domluvě přes email. 

Žádáme fanoušky, aby se hlásili ve skupinách minimálně po 5 lidech kvůli zjednodušení celého procesu. Zároveň upozorňujeme, že po 18. 11. už nebude možné objednat další autobus a bude probíhat pouze doprodej z případné volné kapacity.

Kontrola vlajek

Pokud si berete na utkání vlajku, je třeba ji dopředu nahlásit ke schválení. Fotografii vlajky pošlete do 12:00 18. 11. na email jana.kaufnerova@slavia.cz a uveďte přibližné rozměry vlajky. O schválení vlajky budeme fanoušky informovat nejpozději v úterý 21. 11.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články