Vstupenky na utkání Ligy mistryň v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na utkání Ligy mistryň v prodeji

PRAHA - Slavia se rozhodla znovu odměnit své věrné fanoušky. Každý majitel vstupenky ze zápasu s Duklou si totiž může koupit za poloviční cenu vstupenku na středeční utkání roku našeho ženského týmu: od 18:45 změří slávistky síly v Lize mistrů s obávaným dánským mistrem Brøndby Kodaň. Pomozme slávistkám postoupit!
Jednotná cena vstupenky je 100 Kč. Děti, vozíčkáři, doprovod vozíčkářů a držitelé průkazu ZTP pak platí zvýhodněnou cenu 50 Kč. Stejně jako držitelé vstupenek z nedělního zápasu s Duklou. A to není vše. Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na utkání zcela zdarma!

Vstupenky se začnou prodávat v sobotu na internetu, od neděle na pokladnách, otevírací doba poté:

Pondělí zavřeno

Úterý 12 - 18

Středa 13 - zápas

Co se týče samotného utkání, pro fanoušky bude v otevřena pouze severní tribuna (sektory 104–110) a spodní část hlavní tribuny (sektory 127–130 + 101–103).

Permanentkáři, kteří mají své permanentní vstupenky zakoupené do jiných sektorů, to znamená na východní tribunu nebo horní části hlavní tribuny, si mohou sednout na volná místa ve výše zmíněných sektorech na západní či severní tribuně. Na stadion bude zároveň možné vcházet pouze vstupem číslo 1.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články