Vstupenky na derby ve volném prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na derby ve volném prodeji

PRAHA – Blíží se velké derby se Spartou. V pořadí už 282. zápas odvěkých rivalů bude 27. září od 18:00 hostit Synot Tip Arena v Edenu. Vstupenky v cenové kategorii Z2 jsou v prodeji od pátku 12. září.
V první fázi prodeje si budou moci svou vstupenku na toto prestižní utkání zakoupit pouze majitelé permanentních vstupenek (permice samozřejmě platí), členové Fanklubu, Odboru přátelé a ti, kteří budou mít placenou vstupenku na zápas Brnem, který se hraje v pátek 12. září.

Prodej vstupenek pouze pro permanentkáře, členy Fanklubu nebo OP a majitelé placených vstupenek ze zápasu s Brnem bude probíhat od 12. do 19. září. Permantentky na derby samozřejmě platí, ale všichni slávisté mají jedinečnou možnosti si zakoupit další vstupenky pro své kamarády či příbuzné na zápas se Spartou s časovým předstihem.

V první fázi prodeje, a to od 12. do 19. září, si oproti své permici, legitimaci člena Fanklubu či Odboru přátel nebo vstupenky na utkání s Brnem můžete zakoupit až 12 lístků na derby se Spartou.

Akce: 4+1 zdarma!

Nejen, že zmíněné čtyři skupiny slávistů mají výhodu v tom, že mají předkupní právo na vstupenky na derby, při nákupu čtyř lístků na duel se Spartou dostanete jeden zdarma! Akce 4+1 trvá také v období od 12. do 19. září. Lístky si můžete zakoupit kamkoliv na stadion kromě Sektoru rodiče a děti a sektoru hostů.

Pokud využijete akci 4+1, můžete si zakoupit maximálně 12 vstupenek na jednu permici, členskou kartičku Fanklubu či Odboru přátel nebo jeden lístek ze zápasu s Brnem. Na derby si tak můžete koupit například 4 lístky (+ 1 zdarma), 8 vstupenek (dostane 2 zdarma) nebo 12, ke kterým dostanete 3 lístky zdarma. Více než 15 vstupenek na jeden průkaz není možné získat.

Tato akce bude platit na pokladnách (otevřeno standardně po-pá – info zde) a také na internetu. Z technických důvodů bude přednostní internetový prodej pouze pro majitele permanentních vstupenek, kteří se na webu www.ticketportal.cz prokážou číslem permanentky a dalšími údaji, jinak nebude přednostní nákup umožněn.

Od 22. září (20. září na internetu) půjdou vstupenky na derby do volného prodeje a skončí tím jak předkupní právo pro zmíněné čtyři skupiny fanoušků, tak akce 4+1 zdarma. Kromě standardních slev se tak budou vstupenky prodávat ve volném prodeji bez jakéhokoliv zvýhodnění.
Cenová kategorie je Z2.

Všechny ostatní slevy zůstávají během celé doby předprodeje (od 12.9. do 27.9.) v platnosti, dle ceníku kategorie Z2. Prodej vstupenek pro fanoušky hostů bude probíhat pouze na Letné.

Lístky na derby už při utkání s Brnem! Vyhněte se frontám

Vstupenky na derby tak můžete zakoupit už při pátečním ligovém duelu s Brnem, který se hraje 12. září od 20:15. Hodně slávistů si bude chtít vedle vstupenky na zápas s jihomoravským soupeřem zakoupit i lístky na 282. derby se Spartou, proto upozorňujeme, že se na pokladnách budou tvořit fronty.

Prosíme proto všechny fanoušky Slavie, aby v pátek 12. září nenechávali svůj příchod na stadion na poslední chvíli a zakoupili si své vstupenky jak na zápas s Brnem, tak na derby se Spartou co nejdříve. Případně využijte i pozápasového prodeje na pokladnách u vstupu č. 4, kde si oproti své permici, členské kartičce Fanklubu či Odboru přátel nebo vstupenky právě z duelu s Brnem budete moci zakoupit až 12 lístků na derby, ke kterým byste dostali tři zdarma.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články