Vstupenky na čtvrteční zápas rychle mizí | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na čtvrteční zápas rychle mizí

PRAHA – Fanoušci v pondělí doslova obsadili pokladny v Edenu. Lístky na čtvrteční odvetu s Levadií Tallinn mizí raketovou rychlostí, Tribuna Sever už je vyprodaná.
I přesto, že severní tribuna je vyprodaná, stále ještě zbývá dostatek vstupenek na téměř prázdný jih a do dalších sektorů. Ve čtvrtek budou do prodeje uvolněna i místa, která jsou do středy 20. července rezervována pro permanentkáře z minulé sezóny.

Prodej permanentních vstupenek

Pokud ještě nevlastníte permanentní vstupenku na sezónu 2016 / 2017, je možné ji rovněž zakoupit na pokladnách v Edenu anebo v centrále Ticketportalu na adrese Politických vězňů 15, Praha 1. S permanentní vstupenkou máte vstup na odvetu s Levadií Tallinn zdarma. Permanentní vstupenky na Tribunu Sever už jsou v současné chvíli vyprodány a jediná možnost pořídit si ji bude ve čtvrtek po propadnutí rezervací.

Výdej permanentních vstupenek pro fanoušky z Tallinnu

Na pokladnách probíhá distribuce čestných permanentek zdarma pro fanoušky, kteří byli v Tallinnu. Předtím, než se do Edenu vydáte, napište prosím na email kamila.brejtrova@slavia.cz – bude vám vystaven voucher, který si vyzvednete na VIP recepci předtím, než půjdete na pokladnu. Výdej čestné vstupenky je možný pouze po předložení voucheru! Možnost vyzvednout si permanentní vstupenku zdarma anebo si nechat vrátit peníze za již zakoupenou permanentku trvá až do neděle 31. července a z kapacitních důvodů není výměna možná během čtvrtečního utkání.

Nákup po internetu

Prosíme všechny fanoušky, aby ve vlastním zájmu využili možnost nákupu vstupenek přes Ticketportal, a vyhnuli se tak frontám během následujících dnů i před samotným utkáním. Vzhledem k nákupu nových permanentních vstupenek může proces odbavení trvat déle. Máte možnost vytisknout si vstupenku buď doma anebo si ji vyzvednout na kterémkoliv z prodejních míst Ticketportalu.

Otevírací doba pokladen u vstupu č. 4:

út 12 – 18
st 13 – 19

čtvrtek - den utkání

9 až do začátku zápasu v 19 hodin (pokladny u vstupu č. 4)
12 až do začátku zápasu v 19 hodin (pokladny u vstupu č. 2)

Otevírací doba centrály Ticketportalu
(Politických vězňů 15, Praha 1)

po – pá 9 – 18

V den zápasu budou otevřeny pokladny v Edenu u vstupu číslo 4 už od 9 hodin. Prodej permanentních vstupenek končí v 18 hodin.

Před zápasem budou u stadionu připraveni stevardi, kteří budou diváky informovat o aktuální délce front u všech vchodů, aby se co nejvíce urychlil proces průchodu diváků u turniketů. Prosíme fanoušky, aby přišli do Edenu alespoň hodinu před utkáním a vyhnuli se tak frontám u vstupu!

Uplatnění slev

Slevy na vstupném musejí být v den zápasu uplatněny na pokladnách nejpozději 90 minut před výkopem zápasu, tedy do 17:30. Omezení se týká všech, kdo chtějí využít studentskou slevu, slevu pro seniory, slevu pro členy Odboru přátel nebo Fanklubu a slevu pro držitele průkazů ZTP/TP.

Pro možnost využití vyjmenovaných slev prosím využijte možnosti předprodeje, případně včasný nákup nejpozději 90 minut před začátkem zápasu v den utkání. Slevy do sektoru pro rodiče s dětmi, slevy pro vozíčkáře a dětské vstupenky zůstávají v nabídce bez časového omezení.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články