Vstupenky na Teplice: Na internetu v prodeji, na pokladnách od středy | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Teplice: Na internetu v prodeji, na pokladnách od středy

PRAHA - První domácí zápas jara se blíží. Do Liberce se vypravilo několik stovek slávistických fanoušků, pojďme vytvořit skvělou kulisu i doma v Edenu!
Utkání s Teplicemi se odehraje v sobotu 28. února ve 20:15. Vstupenky na sobotní duel se na pokladnách prodávají od středy 25. února. Cenová kategorie vstupenek je Z1. Cena jednorázových vstupenek začíná na 160 korunách. Studenti, majitelé karet ZTP nebo členové Fanklubu či Odboru přátel mají výrazné slevy. Pro fanoušky s dětmi je k dispozici rovněž zvýhodněné rodinné vstupné do sektoru Rodiče a děti. Kompletní ceník vstupenek najdete zde.

K nákupu můžete využít také kamenných poboček sítě Ticketportal. Nejvýhodnější je však nákup vstupenky přes internet, pro koupi lístků online klikněte zde.

Otevírací doba pokladen v Edenu:
středa 25.2
. 13 - 19
čtvrtek 26.2. 12 - 18
pátek 27.2. 12 - 18
sobota 28.2. 12 - zápas

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články