Vstupenky na Plzeň v prodeji: Výhodnější nákup v předprodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Plzeň v prodeji: Výhodnější nákup v předprodeji

PRAHA – Sešívaní se představí v dalším domácím zápase v sobotu 23. srpna od 20:15. Do Synot Tip Areny v Edenu zavítá Plzeň. Vstupenky jsou od čtvrtka v prodeji.
Vstupenky si lze zakoupit v předprodeji vstupenek na stadionu v Edenu nebo z pohodlí domova přes internet na www.ticketportal.cz. Do pátku 22. srpna do půlnoci se budou vstupenky prodávat v cenové kategorii Z1. Fanoušci, kteří se budou chtít vyhnout před samotným utkání frontám na pokladnách, mají tak jedinečnou šanci si zakoupit lístek v předprodeji nebo přes internet. V den utkání bude vstupenka za vyšší cenu.


Jedná se o organizační opatření, které se vztahuje nejen k včasné signalizaci očekávané návštěvnosti, ale také eliminaci front na pokladnách těsně před utkáním. Nenechávejte tak nákup vstupenky na poslední chvíli a vyberte si své místo na stadionu s předstihem. Nejen, že lístek koupíte za výhodnější cenu, ale vyhnete se frontám u pokladen a pohodlně se usadíte na vámi předem vybrané místo.

Do sektoru hostů bude prodej probíhat jak přímo v Plzni ve Štruncových sadech, tak i online přes server ticketportal.cz. Přes internet si vstupenku do sektoru hostů můžete zakoupit už teď, na pokladnách ve Štruncových sadech od neděle 17. srpna. Tento systém je kluby oboustranně dohodnutý s cílem distribuovat maximální počet vstupenek do sektoru hostí přímo v Plzni.

Otevírací doba u pokladen č. 4 v Edenu:

po 12-18
út 12-18
st 12-19
čt 12-18
12-18
so 12 – až do utkání

Pokud se chcete vyhnout veškerým frontám a nechcete si před každým zápasem kupovat lístky, máme pro vás jedinečnou možnost zakoupit si permanentní vstupenku. Je to nejvýhodnější způsob, jak se dostat do Edenu na Slavii! Více informací zde.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články