Vstupenky do Liberce v online prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky do Liberce v online prodeji

PRAHA - Slavia odehraje zápas 21. kola ePojisteni.cz ligy v sobotu 18. března od 16:30 v Liberci. Vzhledem k tomu, že je o utkání ze strany našich fanoušků obrovský zájem, po vzájemné dohodě s Libercem bude pro slávisty uvolněna kromě sektoru hostů i celá západní tribuna za bránou. Vstupenky se prodávají už pouze online, ve fanshopu byly vyprodány.
Vstupenky do sektoru hostů, který má kapacitu 600 míst, se prodávaly pouze ve fanshopu Slavie v Edenu a jsou vyprodány. V Liberci nebude možné zakoupit další lístky přímo do sektoru hostů.

Pro příznivce Slavie je vzhledem k obrovské poptávce po vstupenkách a díky vstřícnému jednání ze strany libereckého klubu vyhrazena celá západní tribuna za bránou vedle slávistického kotle o kapacitě 1600 míst. Nákup vstupenek do tohoto sektoru probíhá přes online prodej Ticketportalu, takže možnost koupit si lístek v předstihu mají všichni fanoušci. Cena vstupenky na západní tribunu je 150 korun. Po vyprodání sektorů B, C, D a E budou do online prodeje uvolněny další zbývající sektory.

V Liberci bude probíhat prodej lístků na západní tribunu i na pokladnách dvě hodiny před utkáním, všem slávistům však doporučujeme lístek zakoupit v internetovém prodeji. Liberecký klub a pořadatelé nebudou bránit slávistům, aby si kupovali vstupenky i na jiné tribuny, doporučujeme však všem, aby využili vyblokované západní tribuny.

V sektoru hostů bude mít Slavia vlastní pořadatelskou službu a ve spolupráci s domácím klubem bude nastaven průběh bezpečnostních kontrol u vstupů tak, aby se předešlo konfliktním situacím z minulé sezony. Je v zájmu Slavie, Liberce i fanoušků Slavie, aby vše proběhlo bez komplikací.

Ve čtvrtek 16. března zveřejníme podrobné informace k možnostem parkování v okolí stadionu a další organizační pokyny. Už nyní však upozorňujeme a žádáme všechny fanoušky, aby přišli na stadion včas. Vstup na stadion bude možný dvě hodiny před výkopem od 14:30 a vzhledem k velkému počtu slávistů, kteří půjdou pochodem, není reálné, že se do hlediště ostatní fanoušci dostanou včas, pokud přijdou na stadion po příchodu pochodu zhruba v 15:15. Pokud byste měli zájem o parkování vlastního autobusu, kontaktujte nás na emailu jana.kaufnerova@slavia.cz do 15. března.

Výjezd s Fanklubem

Kapacita autobusů na výjezd s Fanklubem je naplněna, další přihlašování není možné.

Výjezd s Tribunou Sever

Výjezd do Liberce pořádá Tribuna Sever, cena pro členy Fanklubu, Odboru přátel a majitele permanentních vstupenek je 50 korun, pro ostatní účastníky 150 korun. Každý účastník si zajišťuje vstupenku sám. Odjezd autobusů je v sobotu v 11 hodin od Edenu, v Liberci bude sraz slávistů ve 14:30 na náměstí u radnice, odkud bude vyrážet pochod na stadion. Přihlašovat se na výjezd mohou fanoušci ve fanshopu v Edenu, zbývá několik posledních volných míst.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články