Vítej, Samueli! Milan Škoda se stal poprvé otcem! | SK Slavia Praha
Více

Vítej, Samueli! Milan Škoda se stal poprvé otcem!

PRAHA - Náš nejlepší střelec a nejlepší hráč minulé sezony Milan Škoda se stal poprvé otcem! V pondělí v brzkých ranních hodinách se mu narodil syn Samuel.
Jen co si Milan Škoda splnil reprezentační povinnosti, mířil hned po návratu do porodnice, kde se mu narodil prvorozený syn Samuel. Jelikož původní termín porodu byl během reprezentačního srazu, nevěděl Milan, jestli narození svého syna stihne. Ale Samuel to vyřešil stejně elegantně, jako řeší jeho táta útočné situace na hřišti, a na tátu počkal. 

Jsem strašně rád, že to takhle vyšlo. Původní termín jsme totiž měli 9. června, kdy se hrálo v Norsku. Ale dal si trochu načas, takže jsem rád, že jsem mohl být u přítelkyně. Už se těším, až si je přivezu domů," říká novopečený otec, který tak má za sebou fantastickou sezonu. Tu po mistrovském titulu, koruně pro Krále střelců a ceny pro nejlepšího hráče završil tou nejcennější trofejí - narozením syna Samuela.

Milanovi, jeho partnerce Tereze i malému Samuelovi přejeme do života hodně společného štěstí a pohody. A těšíme se, až za pár let přivítáme Samuela na náboru pro malé slávisty!

Aktuálně

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

Další články