Ve čtvrtfinále MOL Cupu s Libercem | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtfinále MOL Cupu s Libercem

PRAHA - Sešívaní už znají svého soupeře pro čtvrtfinále MOL Cupu. Na konci února budou doma v Edenu hostit Liberec, kterému chtějí oplatit ligovou porážku 1:2.
Sešívaní šli do čtvrtfinále jako nasazení a los jim jako soupeře určil Slovan Liberec. Utkání se odehraje v Edenu. Oficiální hrací den je středa 28. února 2018, přesný termín utkání bude upřesněn.

Červenobílí vstoupili do domácího poháru ve třetím kole, když hostili doma v Edenu druholigový Třinec, který rozstříleli výsledkem 5:1. Následovalo osmifinále v Jihlavě, kde sešívaní otočili utkání a zvítězili 3:1.

Severočeský soupeř vstoupil do poháru už ve druhém kole, kdy si poradil 3:0 s Dobříší, a následovala výhra 4:0 v Hodoníně. Čtyři branky nicméně Slovan vstřelil až v nastavení, v prvních devadesáti minutách diváci gól neviděli. Osmifinále odehrál Liberec na domácí půdě a utkání s Karvinou šlo opět do prodloužení. V něm padly dokonce čtyři branky. Karviná přidala k původnímu skóre 2:2 jednu a Liberec tři, čímž si zajistil vítězství 5:3.


Aktuálně

Žáci a dorostenci hráli s Jabloncem, mládežníci vyrazili do zahraničí

19. 3. 2024
Důležitou výhru 2:0 si připsali kluci z U17 proti Plzni. Mladší žáci vyrazili na přátelská utkání a miniturnaje do Německa. U10 a U11 čekala pražská derby se Spartou. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Další články