Ve čtvrtek v Edenu Premier Cup | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek v Edenu Premier Cup

PRAHA/EDEN – O státním svátku dne 28. 9. se v Edenu odehraje šestý ročník turnaje Premier Cup. Turnaje čtyř týmů se letos zúčastní tři české a jeden slovenský celek. Pražská mužstva Slavii a Spartu doplní Zbrojovka Brno, ze Slovenska dorazí MŠK Žilina.
Pořadateli turnaje Premier Cup jsou SK Slavia Praha a Městská část Praha 10. Na turnaji se každý tým střetne s každým, všechny celky tedy odehrají tři zápasy. Utkání se hrají na celé hřiště v počtu 10+1. Hrací doba je 2x20 minut. Turnaj se bude hrát na přírodní trávě na tréninkovém hřišti v Edenu. V případě nepříznivého počasí se budou utkání hrát na umělé trávě. Stejně jako předešlé ročníky, také tento je určen pro hráče kategorie U13.

Slavia obhajuje loňské vítězství. Stejně jako loni vede tým U13 trenér Ondřej Jura spolu s asistenty Jakubem Glancem, Tomášem Wolfem a Tomáše Jarošem.

Přijďte si zpříjemnit sváteční den a zhlédnout konfrontaci nejlepších mládežnických týmů v Čechách a na Slovensku. 

Harmonogram zápasů:

10.00 SK Slavia Praha – MŠK Žilina
11.00 AC Sparta Praha – Zbrojovka Brno
12.00 SK Slavia Praha – Zbrojovka Brno
13.00 AC Sparta Praha – MŠK Žilina
14.00 MŠK Žilina – Zbrojovka Brno
15.00 AC Sparta Praha – SK Slavia Praha

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články