V úterý na pohárové semifinále do Edenu! Informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

V úterý na pohárové semifinále do Edenu! Informace pro fanoušky

V úterý 17. dubna čeká fotbalisty Slavie souboj o postup do finále domácího poháru! Soupeřem bude Mladá Boleslav. Semifinálová pohárová bitva začíná v Edenu ve 20 hodin. Přijďte naše fotbalisty podpořit v tomto důležitém zápase! Stadion se otevírá v 18:30 hodin.

Permanentkáři zdarma


  • Na utkání budou otevřeny všechny tribuny, majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma po předložení permanentky u turniketů bez nutnosti vyzvedávat lístek. Vstupenky na utkání se prodávají v cenové kategorii Z1, tedy od 190 korun. 

  • Fanoušci mohou využít předprodeje a koupit si vstupenky přes online prodej Ticketportalu, kdy si mohou vstupenku vytisknout jako hometicket, případně si lístek mohou vyzvednout i koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů.

  • Vstupenky si můžete koupit i přímo na stadionu u vstupu číslo 4 během otevírací doby pokladen. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP. 

  • V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 18 hodin až do začátku zápasu. Brány stadionu se otevírají v 18:30 hodin. 

Rekonstrukce Vršovické


  • V části ulice Vršovická probíhá rekonstrukce vozovky. Příjezd k NC Eden směrem z centra je možný pouze jedním pruhem. Vjezd do nákupního centra Eden i výjezd z nákupního centra je oproti pátečnímu zápasu s Karvinou bez dopravních omezení. 

Parkování


  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 150 korun a zakoupit si ho můžete předem na stránkách Ticketportalu zde. 


Zápasový magazín


  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas, ve kterém najdete velký rozhovor s Pavlem Buchou. Nebude chybět informace o cestě Slavie domácím pohárem a další zajímavosti. Poločas bude k dispozici zdarma i v Edenu na pokladnách. 


Předzápasový program


  • Před výkopem proběhne krátký vzpomínkový ceremoniál k uctění památky příznivce Slavie Miloše Formana, který v pátek zemřel. 

  • Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na ligový zápas Slavie se Slováckem. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

  • V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti si mohou malí slávisté zahrát slávistické pexeso, vítězové jednotlivých her získají slávistické náramky. Nebude chybět tradiční malování na obličej nebo zdobení slávistickým tetováním. 

Občerstvení


  • Fanoušci budou mít opět možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky a posezení budou umístěny u vstupu na stadion číslo 2. Stánky s pivem budou umístěny také u vstupu číslo 1. Na utkání se bude čepovat alkoholické pivo. K většímu komfortu fanoušků na východní tribuně by mělo přispět i posílení občerstvení u sektorů 117 a 118. 


Novinky ve Fanshopu


  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu můžete vybírat z celé škály novinek z jarní kolekce. Nechybí nová trička, mikiny, šály a spousta dalších suvenýrů a doplňků. Potěšíme všechny slávisty i slávistky od těch nejmenších až po dospělé! Kolekci během dubna navíc doplní také zbrusu nová edice kšiltovek, snapbacků a hrnků. Pokud do Fanshopu nestihnete zavítat před zápasem, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi severní a západní tribunou.

Vstupenky na další zápas


  • Na pokladnách předprodeje u vstupu číslo 4 si můžete také zakoupit vstupenky na venkovní zápas Slavie v Liberci (neděle 22. dubna od 18 hodin). 

Semifinále MOL Cupu Slavie s Mladou Boleslaví začíná ve 20 hodin. Přímým přenosem ho také bude vysílat ČT Sport. 

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články