V sobotu u vstupu unikátní sběratelský magazín | SK Slavia Praha
Více

V sobotu u vstupu unikátní sběratelský magazín

PRAHA – Při vršovickém derby (sobota 20:05, Eden) bude na slávistické fanoušky za vstupními branami čekat jedno překvapení. Připravili jsme speciální magazín Spolu jsme silnější. A tento unikátní sběratelský kousek si určitě nenechte utéct!
Každý slávistický fanoušek při vstupu na stadion obdrží speciální magazín Spolu jsme silnější, který bude pro všechny už jako součást vstupenky, takže ho za vstupními bránami nebudete platit.

Na 52 stránkách najdete příběhy fandů, kteří jsou součástí tří slávistických vizuálů, slávistů, jako jste třeba právě vy. Je neuvěřitelné, že každého k fandění Slavii přivedly jiné okolnosti. Stejně tak se dozvíte, jak si srdeční pouto k našemu klubu vytvořily osobnosti jako František Ringo Čech, David Ondříček, anebo partneři klubu, kteří jsou samozřejmě také slávisté! 


Dočíst se také budete moci o trenérovi A-týmu Jaroslavu Šilhavém, oporách Slavie Milanu Škodovi nebo Jaromíru Zmrhalovi. Dále pak najdete slávistické příběhy Radka Černého či jiných slávistů, kteří se okolo klubu pohybují už řadu let. Například hlasatele ze zápasů áčka Pavla Hrušku, klubového fotografa Martina Malého či jednoho z prvního vlajkonošů a zároveň dlouholetého sekretáře Odboru přátel Jana Čapka.

Nebudou chybět ani příběhy fenoménů, které jsou spjaté se Slavií. Podíváme se na vznik Odboru přátel, ale také Tribuny Sever nebo slávistické děkovačky.

Věříme, že při čtení nového magazínu Spolu jsme silnější budete na svůj klub ještě více hrdí.

Od 19:20 do 20:00 bude u vstupu číslo 1 probíhat autogramiáda osobností právě z tohoto magazínu, přijďte si pro podpisy!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články