V sobotu spolu do Edenu! Důležité informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

V sobotu spolu do Edenu! Důležité informace pro fanoušky

Přijďte podpořit Slavii v zápase s Viktorií Plzeň! Hraje se v sobotu 5. května od 18:30 hodin. Brány Edenu se otevírají v 17:00.

Vstupenky na zápas

Na pokladnách v Edenu i v  online předprodeji na Ticketportalu si stále můžete zakoupit balíček vstupenek na zápasy s Plzní (sobota 5. května od 18:30 hodin) a s Jabloncem (sobota 19. května od 16 hodin), to znamená na poslední domácí zápasy v Edenu v této sezoně. Samostatné vstupenky pouze na zápas s Plzní už byly vyprodány, nebudou v prodeji ani na pokladnách. Vstupenky je možné si zakoupit pouze v rámci balíčku. Jedna osoba si může koupit maximálně 6 kusů balíčků a na balíčky není možné uplatnit žádnou další slevu.

V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky (balíčky na Plzeň a Jablonec) je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 16:30 hodin až do začátku zápasu.

Parkování

K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 200 korun a zakoupit si ho můžete předem na stránkách Ticketportalu zde.

Prosíme fanoušky, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Počet parkovacích míst bude omezen z důvodu uzavření ulice Pod Altánem (za jižní tribunou). Po utkání bude městská hromadná doprava posílena, konkrétně spoj č. 136 ve směru Letňany, a spoj č. 22 směr Karlovo náměstí, kde bude linka ukončena.

Pokud vypravujete na utkání autobus, můžete využít parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy. U Edenu nebude možné bus zaparkovat.

Zápasový magazín

U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor s Jakubem Hromadou, kterého čeká souboj proti jeho bývalému klubu. V Poločase si také připomeneme desetileté výročí od prvního zápasu v novém Edenu. Fotografie z významných okamžiků a zápasů, které se v Edenu během deseti let odehrály, jsou součástí unikátního plakátu. Přečíst si také můžete rozhovor s kapitánem U19 Liborem Drozdou a další zajímavosti. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Předzápasový program ve Fanzoně

Od 15:30 hodin můžete přijít do Fanzony před hotelem Iris, kde bude připravena zejména pro ty nejmenší návštěvníky Slávistická školička. Děti si mohou vyzkoušet slalom s míčem, kopy na branky a další fotbalové dovednosti pod dohledem našich trenérů z mládežnické akademie, kteří jim ochotně zodpoví i nejrůznější fotbalové dotazy. Nebudou chybět soutěže o slávistické ceny. Fanoušci si mohou vyzkoušet i pokutové kopy a rychlost jejich střely jim změří speciální radar.

Ve Fanzoně se budou moci fanoušci vyfotit ve slávistickém fotokoutku u klíčovací stěny. Vybrat si mohou z několika pozadí – radost v kabině, oslava gólu na hřišti, nástup hráčů z tunelu na hrací plochu a další. Pořízení fotografie stojí 50 korun. Fotografii si můžete nechat buď na místě vytisknout nebo ihned zaslat elektronicky na váš telefon. Snímek můžete opatřit hashtagem „spolunaslavii“ a sdílet ho na sociálních sítích. Autor fotografie, která získá během týdne nejvíce liků, vyhraje podepsaný slávistický dres. Fotokoutek bude ve Fanzoně do začátku zápasu, poté se přesune na platformu naproti vstupu číslo 1.

Ve Fanzoně bude také slánek se slávistickým tetováním a malováním na obličej. Nebudou chybět i stánky Fanklubu nebo našeho partnera AAA Auto, kde se můžete zapojit do soutěže, která proběhne o poločasové přestávce na hrací ploše. Vybraní soutěžící si mohou vyzkoušet kop na bránu, kopat se bude o půjčení auta na víkend nebo na měsíc.

Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o 2 vstupenky na poslední domácí ligový duel Slavie s Jabloncem. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

Občerstvení

Pro fanoušky jsme opět připravili možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky a posezení budou umístěny u vstupu na stadion číslo 2. Stánky s pivem budou umístěny také u vstupu číslo 1. Na utkání se bude čepovat alkoholické pivo.

Vstup na stadion a bezpečnostní opatření

Očekáváme prakticky vyprodané utkání, buďte prosím u vstupů včas, ať se vyhnete frontám před začátkem zápasu a stihnete výkop v 18:30. Brány stadionu se otevírají v 17 hodin.

U každého vstupu jsou turnikety označené jako Vstup Rodiče a děti. Pouze přes tyto turnikety mohou vstupovat na stadion majitelé dětských permanentek a vstupenek. Fanoušci, kteří mají vstupenky jiných kategorií, mohou tento vstup také používat (např. rodiče dětí s dětskou vstupenkou). Přes ostatní turnikety vstup s dětskou vstupenkou a permanentkou není možný.

Přečtěte si prosím Návštěvní řád stadionu. Upozorňujeme, že je zakázáno vnášet objemnější zavazadla, deštníky, nebezpečné předměty jako je sklo, tyče, apod. Na stadionu není úschovna.

Upozorňujeme fanoušky, že během zápasu a o poločasové přestávce bude omezen průchod koridorem mezi severní a jižní částí tribuny Johna Williama Maddena. Vzhledem k tomu, že je v platnosti Návštěvní řád, podle kterého je každý návštěvník povinen obsadit místo uvedené na vstupence, bude průchod omezen pouze pro fanoušky, kteří se prokáží vstupenkou na severní nebo jižní část stadionu a budou tak oprávněni projít do příslušné části stadionu.

Novinky ve Fanshopu

Ve Fanshopu Slavie v Edenu můžete vybírat z celé škály novinek z jarní kolekce. Nechybí nová trička, mikiny, šály a spousta dalších suvenýrů a doplňků. Potěšíme všechny slávisty i slávistky od těch nejmenších až po dospělé! Vybrat si můžete parádní kousky z edice kšiltovek, snapbacků a hrnků. Pokud do Fanshopu nestihnete zavítat před zápasem, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi severní a západní tribunou.

Vstupenky na zápas s Duklou a finále poháru

Na pokladnách u vstupu č. 4 jsou stále v prodeji vstupenky na venkovní malé pražské derby s Duklou Praha, které se hraje na Julisce (pondělí 14. května 18 hodin). Cena lístku do sektoru hostů je 150 korun.

Na pokladnách u vstupu č. 4 budou v prodeji i poslední vstupenky na finále MOL cupu s Jabloncem. Platí přednostní prodej, na jednu permanentku je možné koupit jeden lístek.

Zápas Slavie s Plzní začíná v 18:30 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Přímým přenosem ho také bude vysílat O2 TV Sport.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články