V sobotu do Boleslavi! Informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

V sobotu do Boleslavi! Informace pro fanoušky

PRAHA/EDEN - Pokud se v sobotu 30. srpna chystáte podpořit Slavii v Mladé Boleslavi, přinášíme vám důležité informace. Nezapomeňte také, že se stále ještě můžete přihlásit na autobusové výjezdy OP Tribuna Sever nebo fanklubu!
Utkání se odehraje na Městském stadionu v Mladé Boleslavi v sobotu 30. srpna s výkopem ve 20:15. Sešívaní vedou ligu s dvanácti body, ale domácí Boleslav pod vedením exslávistického kouče Karla Jarolíma a v sestavě třeba s Mickaelem Tavaresem patří letos také zatím k lepším klubům. Se sedmi body jí zatím patří osmá pozice.

Pro fanoušky hostů je v Mladé Boleslavi vyčleněn sektor "N" na východní tribuně. Do sektoru je samostatný přístup z ulice Jiráskova, u vchodu se také nachází pokladna, na které budou před zápasem k dostání vstupenky. Kapacita sektoru je 280 míst.

Pořadatel zápasu prosí všechny fanoušky, aby na utkání přišli s dostatečným předstihem a varuje, že se u vstupů mohou tvořit fronty. Zároveň musí fanoušci počítat s již tradičními bezpečnostními prohlídkami. Pořadatelé upozorňují zejména na zákaz vnášení jakékoli pyrotechniky do prostoru stadionu. Pokud fanoušek poruší návštěvní řád stadionu, může mu být odepřen vstup na zápas nebo může být z prostoru stadionu vykázán.

Cena vstupenky do sektoru hostů je 150 Kč.

Informace o autobusových výjezdech OP TS a fanklubu najdete zde.


Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články