V pondělí se od 17:30 představíme v Jablonci | SK Slavia Praha
Více

V pondělí se od 17:30 představíme v Jablonci

PRAHA – Poslední venkovní utkání v roce 2017 čeká sešívané v pondělí. Od 17:30 se svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého představí v rámci 15. kola HET ligy v Jablonci.
„Jablonec má silné mužstvo, hraje dobrý fotbal, je produktivní. Na domácím hřišti jsou ještě těžším soupeřem než venku. V posledním zápase prohráli, takže to budou chtít odčinit doma. Vždy, když tam přijedou pražská "S", ta motivace je velká. Ale já věřím, že my budeme zdravě namotivovaní po posledních výsledcích a že to zvládneme dál,“ přeje si před pondělním duelem trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

„Věřím, že navážeme na poslední výkony, kdy jsme byli produktivní, že to bude nadále trvat. Snad nás tam nezaskočí počasí a bude to dobrý zápas,“ pokračuje kouč, který se tak vrátí do známého prostředí.

„Není to dlouho, co jsem tam působil. Takže rád uvidím některé lidi, rád se s nimi potkám, ale samozřejmě na hřišti budeme chtít vyhrát,“ zakončil jasně trenér, který se bude muset v zápase obejít bez dlouhodobých marodů Dušana Šventa, kterého už na podzim neuvidíme, a Ruslana Rotaně.

„Jablonec hlavně v úvodu sezony předváděl výborné výkony, střelecky je táhne Standa Tecl, takže pro nás je jedině dobře, že nemůže hrát. Ale i tak mají velmi nebezpečné útočníky a ofenzivní hráče, na které si budeme muset dát velký pozor,“ popisuje Mick van Buren.

„V minulém kole navíc Jablonec prohrál s Karvinou a ty výsledky už nebyly takové, takže domácí budou chtít určitě udělat vše pro výhru. My ale musíme naopak na naše poslední zápasy navázat. Věřím, že budeme pokračovat v produktivní hře,“ dodal holandský útočník či záložník.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články