V pátek do Budějovic! Informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

V pátek do Budějovic! Informace pro fanoušky

PRAHA/EDEN – Pokud se v pátek 24. října chystáte podpořit Slavii v Českých Budějovicích, máme pro vás důležité organizační informace k utkání.
Utkání mezi domácím Dynamem a Slavií začíná v pátek 24. října v 18:00. Budějovické Dynamo je v současné době na jedenáctém místě ligové tabulky, o dva body za sešívanými, a v posledním kole si domácí poradili s Hradcem Králové, který porazili 3:2.

Pro fanoušky Slavie je vyčleněn sektor hostí s kapacitou 300 míst a nachází se na východní tribuně. U tohoto sektoru bude zároveň možné zakoupit před začátkem utkání na pokladnách vstupenky. Ty můžete zakoupit i přes internetové stránky zde a vyhnout se tak případným frontám.

Cena vstupenky do sektoru hostí je 100 Kč.

Pro ty, kteří budou co Budějovic cestovat autem, je vedle východní tribuny k dispozici parkoviště. Vjezd na parkoviště je z ulice Boženy Němcové.

Pořadatel zápasu prosí všechny fanoušky, aby na utkání přišli s dostatečným předstihem a dodržovali návštěvní řád stadionu. Zároveň upozorňuje na zákaz vnášení jakékoli pyrotechniky do prostoru stadionu a jejího používání v průběhu zápasu. Pokud fanoušek poruší návštěvní řád stadionu, může mu být odepřen vstup na zápas nebo může být z prostoru stadionu vykázán.



Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články