V neděli v 15:00 se slávisté představí v Jablonci | SK Slavia Praha
Více

V neděli v 15:00 se slávisté představí v Jablonci

PRAHA – Slávisty čeká vrchol dalšího „anglického týdne“. Po středečním utkání v MOL Cupu se sešívaní představí v neděli v Jablonci. Utkání na severu Čech začíná v 15:00 a bude ho vysílat O2 Sport.
„Jablonec hraje doma a určitě nebude chtít prohrát. Má nového trenéra, takže se tam změnily určité věci. Těžko říct, v jakém jsou teď rozpoložení. My tam jedeme s tím, že chceme hrát dobrý fotbal a pokud možno vyhrát,“ věří trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

Slávisté mají totiž z minulých zápasů na co navazovat. „Kéž by ta naše vítězná série trvala ještě nějakou dobu. Nesmíme nic podcenit a mít nosy nahoru, ale myslím, že takové hráče ani nemáme,“ vysvětluje kouč.

Jaroslav Šilhavý v Jablonci ještě nedávno se svým realizačním týmem úspěšně působil. „Od té doby, co jsme byli v Jablonci, je tam hodně změn. Tomáš Hübschman teď hraje na stoperu, poslední sestava v Příbrami byla hodně přeházená,“ pokračuje trenér, který má aktuálně na marodce jen Levana Keniu.

„Moc bychom si přáli, abychom pokračovali dalším úspěšným výsledkem. Jablonec určitě nebude jednoduchý soupeř, po změně trenéra budou chtít doma za každou cenu vyhrát,“ upozorňuje záložník Jasmin Ščuk.

„Ale věřím, že když budeme hrát svou hru, která se nám dařila v Hradci nebo v Brně, tak můžeme uspět. Rozhodně do Jablonce jedeme s tím, že chceme získat tři body a nadále pokračovat v naší sérii,“ doplnil Ščuk, který hrál ve středu proti Litoměřicku.

„Jsem rád, že jsem odehrál celé utkání. Na začátku sezony jsem se trápil se zraněním, ale teď už jsem zcela v pořádku a můžu být konečně pro tým a celou Slavii platný,“ těší bosenského záložníka.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články