V neděli hraje Slavie! Od 18 hodin se Zbrojovkou Brno! | SK Slavia Praha
Více

V neděli hraje Slavie! Od 18 hodin se Zbrojovkou Brno!

EDEN – Přijďte Slavii podpořit v boji o důležité ligové body! V 9. kole přivítáme doma v Edenu Zbrojovku Brno. Hraje se v neděli 1. října od 18 hodin. Stadion se otevírá hodinu a půl před začátkem zápasu.

Vstupenky

Vstupenky na Brno se prodávají v cenové kategorii Z1. Tedy od 190 do 340 korun. Fanouškům doporučujeme nákup lístků z pohodlí domova přes online prodej Ticketportalu, kdy si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů.

V den zápasu budou otevřeny pokladny u vstupu číslo 4 (u železniční trati) od 10 hodin dopoledne. Vstupenky je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 a to od 16:30 do začátku zápasu. 

Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP.

Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání, tedy do 16:30. Omezení prodeje cenově výhodných vstupenek před zápasem se netýká dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Zápasový magazín

U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zápasový magazín Poločas zdarma. Najdete v něm mimo jiné obsáhlý rozhovor s Eduardem Sobolem, vyznání fanoušků, proč a odkdy fandí Slavii, nebo miniplakát z vítězného derby se Spartou s podpisem Josefa Hušbauera. Poločas bude k dispozici i ve stánku Fanshopu nebo na pokladnách.

Vstupenky na venkovní zápasy EL v prodeji

Pokud jedete individuálně podpořit Slavii na venkovní utkání proti Villarrealu nebo Maccabi Tel Aviv, vstupenky si můžete zakoupit před zápasem se Zbrojovkou na pokladnách v Edenu u vstupu číslo 4. Podrobné informace o vstupenkách na venkovní zápasy ve skupině Evropské ligy najdete zde.

Villarreal CF 19. října: sektor hostů: 540 Kč.

Maccabi Tel Aviv 23. listopadu: sektor hostů: 800 Kč, hlavní tribuna: 3 400 Kč. 

Autogramiáda žen 

V 17 hodin startuje v koridoru u vstupu číslo 1 na stadion autogramiáda žen Slavie při příležitosti jejich startu v 1. kole Ligy mistryň UEFA. Ve středu čeká slávistky zápas v běloruském Minsku, odveta se hraje 11. října v 18:30 v Edenu.

Předzápasový program

Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na další ligový domácí duel se Slovanem Liberec. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti si mohou malí slávisté a slávistky nechat udělat slávistické tetování a namalovat na obličej slávistické motivy.

V 16:30 hodin startuje před hotelem Iris slávistická Fanzona. Najdete v ní stánky Fanklubu a Fanshopu, kde si budete moci zakoupit šály, dresy, trička a další suvenýry. Nově bude ve Fanzoně i informační stánek BESIP, kde si budete moci vyzvednout reflexní prvky.

Upozorňujeme všechny fanoušky, že v areálu celého stadionu je zakázáno kouření. Prosíme o respektování tohoto zákazu a vytvoření příjemného prostředí pro fotbalový zápas.

Novinky ve Fanshopu

Ve Fanshopu Slavie v Edenu jsou v prodeji suvenýry pro základní skupinu Evropské ligy. Můžete si tam například pořídit skupinovou pletenou šálu, kapitánskou vlaječku nebo hrnek. V průběhu měsíce října se můžete těšit ještě také na památeční odznaky.

Zápas vysílá Radio Slavia

Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia! Na radiu můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Na Radio Slavia se dostanete kliknutím na odkaz v horní liště textového online přenosu nebo přes tento odkaz.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články