V cestě za postupem požene slávisty vyprodaná Tribuna Sever! | SK Slavia Praha
Více

V cestě za postupem požene slávisty vyprodaná Tribuna Sever!

PRAHA - Na odvetu druhého předkola platí permanentní vstupenky na nadcházející sezonu 2016/2017. Samostatné vstupenky na utkání je pak možné zakoupit od středy 13. července. Slavia hostí Levadii ve čtvrtek 21. července od 19:00. V utkání by se měl představit už Gino van Kessel, nejnovější posila Slavie! Tribuna Sever je však v tuto chvíli vyprodaná! Pokud si do kotle chcete pořídit permice, využíte sektor 111!
Vstupenky na zápas s Levadií Tallinn jsou v cenové kategorii Z1 a k dispozici budou tradičně jak v předprodeji na internetu, tak u pokladen na stadionu. Doporučujeme všem slávistům, aby využili včasného nákupu permanentní vstupenky v předprodeji a vyhnuli se tak frontám v den utkání. I ve čtvrtek 21. července budou permanentky v prodeji, ale pouze do 18:00.

Internetový prodej

Prodej vstupenek na internetu probíhá od středy 13. července prostřednictvím ticketportal.cz. Na internetu je možné zakoupit vstupenku do všech otevřených sektorů.

Předprodej na stadionu

Také předprodej na pokladnách v Edenu bude zahájen ve středu 13. července. Pokladny u trati (u vstupu číslo 4, v ulici Pod Altánem) mají tento týden následující otevírací dobu:

pondělí 12 - 18
úterý 12 - 18
středa 13 - 19
čtvrtek 12 - výkop zápasu

Prodej vstupenek v den utkání

V den utkání (čtvrtek 21. července od 19:00) budou otevřeny pokladny u vstupu číslo 4 od 12:00 a u vstupu číslo 2 od 14:00. V den utkání je možné zakoupit i permanentní vstupenky na sezonu 2016/2017, jejich prodej však končí hodinu před utkáním, tedy v 18:00.

Nezapomeňte

Slevy na vstupné musejí být v den zápasu uplatněny na pokladnách nejpozději 90 minut před výkopem zápasu, tedy do 17:30. Omezení se týká všech, kdo chtějí využít studentskou slevu, slevu pro seniory, slevu pro členy Odboru přátel nebo Fanklubu a slevu pro držitele průkazů ZTP/TP.

Pro možnost využití vyjmenovaných slev prosím využijte možnosti předprodeje, případně včasný nákup nejpozději 90 minut před začátkem zápasu v den utkání. Slevy do sektoru pro rodiče s dětmi, slevy pro vozíčkáře a dětské vstupenky zůstávají v nabídce bez časového omezení.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články