Už v pátek od 18:00 v Edenu s Jihlavou | SK Slavia Praha
Více

Už v pátek od 18:00 v Edenu s Jihlavou

PRAHA – Kvůli úternímu play-off Ligy mistrů čeká už v pátek svěřence trenéra Jaroslava Šilhavého 3. kolo domácí HET ligy. V 18:00 přivítá Slavia v Edenu Jihlavu, utkání vysílá ČT 2.
„Jednoznačně chceme proti Jihlavě vyhrát, uděláme pro vítězství maximum. Také z toho důvodu, abychom se dobře naladili na úterní úvodní zápas s Apoelem a měli po Jihlavě klid na práci před utkáním na Kypru,“ uvedl před utkáním trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

„Věřím, že opět přijde hodně fanoušků a společně to zvládneme, i když Jihlava nebude snadný soupeř. Věřím, že získáme tři body,“ burcuje trenér, který bude mít k dispozici takřka kompletní kádr.

„Jan Sýkora a Jakub Hromada už trénují s týmem naplno, což je výborná zpráva. K dispozici nebude pouze Jirka Bílek,“ vysvětluje trenér sešívaných.

Slavia je úřadující mistr, Jihlava se v minulé sezoně zachraňovala. „Na hřišti to ale určitě jednoduché nebude. Každý zápas je těžký. Ale věřím, že předvedeme povedený výkon a utkání zvládneme,“ přeje si před zápasem útočník Milan Škoda, který je na začátku sezony ve střelecké formě.

„Samozřejmě jsem rád, že když jsem nastoupil od začátku, tak se mi podařilo dát nějaké důležité góly. Ale stejně důležitá jsou pro mě vítězství, takže věřím, že další přidáme v pátek,“ doplňuje Škoda.

Obránce Jan Bořil vidí důležitost utkání stejně. „Jihlava nebude mít v Edenu co zratit. My jsme doma hodně silní, což budeme chtít určitě potvrdit a rozhodně získat tři body,“ komentuje krajní bek.

„Jihlava začne v bloku a bude chtít hrát na brejky, mají rychlé hráče na krajích. My budeme muset rychlé protiútoky eliminovat a naopak po zisku míče jít okamžitě dopředu,“ zakončil receptem na soupeře slávistický zadák.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články