Upozornění pro fanoušky cestující do Ostravy | SK Slavia Praha
Více

Upozornění pro fanoušky cestující do Ostravy

PRAHA - Vzhledem k omezené kapacitě jediného prodejního místa u sektoru hostů na stadionu Bazaly v Ostravě a adresnému ticketingu doporučujeme všem fanouškům, kteří se rozhodli podpořit Slavii při posledním mistrovském utkání tohoto roku, zakoupení vstupenek s předstihem v Praze.
Vstupenky v ceně 80 Kč budou od středečního rána do čtvrtka k dispozici ve Fanshopu v Edenu. Při jejich nákupu bude každá vstupenka vystavena na jméno a datum narození svého držitele. Při kontrole u vstupu na stadion pak musejí takto uvedené údaje na vstupence odpovídat údajům v občanském průkazu. Doporučujeme proto důkladnou kontrolu, aby veškerá uvedená data byla ve shodě. Provozní doba Fanshopu je 10-18 hod. Vstupenky lze platit pouze hotově.

Vstupenky bude možné zakoupit i na místě, ale prodejní místo na Bazalech umožňuje odbavit v režimu adresného ticketingu max. 30-40 zákazníků za hodinu. Vyhněte se tedy čekání a zařiďte si své vstupenky pohodlně a v předstihu.      

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články