Unikátní novoroční PF: Podpořte se Slavií dětskou kliniku FN Motol | SK Slavia Praha
Více

Unikátní novoroční PF: Podpořte se Slavií dětskou kliniku FN Motol

PRAHA – Slavia společně s dětskou transplantační jednotkou FN Motol připravila pro fanoušky unikátní „péefko“ na rok 2015. Na úterní autogramiádě si budete moci tato PF koupit, výtěžek půjde na účely dětské transplantační jednotky.
Poslat ještě před Vánoci PF svým kamarádům, příbuzným a blízkým s přáním kapitána Martina Latky nebo nejlepšího střelce Milana Škody? Žádný problém, na autogramiádě si můžete kromě hráčských kartiček zakoupit také unikátní PF, které vám hráči Slavie rádi podepíší.

Slavia s dětskou transplantační jednotkou velmi úzce spolupracuje několik let. Tentokrát přišli sešívaní s nápadem spolupráci před Vánocemi ještě více prohloubit. Děti, které jsou pacienty v Motole, tak namalovaly krásné vizuály. Celkem se jich sešlo 36, ze kterých si na autogramiádě budete moc libovolně vybrat. Balíček 5 ks PF získáte za 50 Kč, které celé poputují právě na transplantační jednotku FN Motol.

Jedná se o krásný projekt, který měl za cíl zkrátit a zpestřit předvánoční dobu trávenou v nemocnici. Děti k němu přistoupily opravdu zodpovědně, sešlo se několik desítek nádherných kreseb s vánoční či slávistickou tematikou. Slavia navíc tento projekt podpořila také tím, že vybraná PF používá jako oficiální klubová přání do nového roku. Podpořte koupí PF na autogramiádě šikovné děti i vy.

Na oficiální klubová PF se můžete podívat v přiložené fotogalerii.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články