Udělá juniorka ve čtvrtek od 15:00 rozhodující krok k titulu? | SK Slavia Praha
Více

Udělá juniorka ve čtvrtek od 15:00 rozhodující krok k titulu?

PRAHA – Slávistická juniorka bude chtít ve čtvrtek od 15:00 udělat rozhodující krok k mistrovskému titulu. V posledním kole vyzve na Xaverově Baník Ostrava.
Počty jsou před utkáním jasné. Pokud tým trenéra Daniela Šmejkala získá alespoň bod, může se radovat ze zisku mistrovského titulu. „Bod stačí, ale chceme do zápasu jít stejně jako do každého jiného, to znamená na vítězství. Máme v sobě vítěznou mentalitu, tak snad jí ukážeme i v posledním zápase,“ věří stoper Tomáš Souček.

„Na zápas se těším opravdu hodně. Miluji tyhle zápasy, ve kterých jde prakticky o všechno. Pro nás pro všechny je to velký zápas a také vyvrcholení celé sezony,“ pokračuje slávistický stoper, který na jaře patřil do kádru A-týmu.

Nebude sešívaným fakt, že jim stačí bod ze zápasu, svazovat nohy? „Pevně věřím, že do něj vstoupíme velmi dobře. Hned od začátku musíme mít zápas ve svých rukou a nenechat nic náhodě,“ burcuje obránce.

Na co by pozval samotné fanoušky? „Určitě na náš kombinační a ofenzivní fotbal. Zatím jsme dali poměrně dost gólů, tak snad se to nezadrhne,“ věří Tomáš Souček a dodává: „A samozřejmě budeme rádi za každého, kdo přijde fandit. Pod pěknou kulisou se hraje každému hráči skvěle,“ zakončil Tomáš Souček.

Juniorka vyzve Baník Ostrava ve čtvrtek 5. června v 15:00 na Xaverově. V případě zisku alespoň bodu získají sešívaní mistrovský titul!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články