U toho nesmíš chybět! Slavia spouští Fotbalový kemp | SK Slavia Praha
Více

U toho nesmíš chybět! Slavia spouští Fotbalový kemp

PRAHA/EDEN – Strávit týden jako profesionální fotbalista či fotbalistka Slavie? Díky historicky 1. ročníku Fotbalového kempu SK Slavia Praha se může přání stát skutečností! V červenci proběhne ve sportovním areálu v Edenu fotbalový kemp Slavie pod patronátem kapitána A-týmu Karla Pitáka!
1. ročník Fotbalového kempu SK Slavia Praha nabídne dva termíny, ze kterých si můžete vybrat. Buď od 6. do 12. července 2014 nebo od 13. do 19. července 2014. Jedná se o týdenní all inclusive fotbalový program pro hráče a hráčky ročníků 1999 – 2007.

Oficiální Slavia fotbalové kempy nabízí jedinečnou možnost zažít specializované fotbalové tréninky pod profesionálním vedením licencovaných mládežnických trenérů klubu. Všechny fotbalové tréninky vychází z metodiky a koncepce klubu ve výchově talentů.

Veškerý program se uskuteční v areálu mládeže v bezprostřední blízkosti stadionu v Edenu. Slavia kemp je ideální pro ty, kteří chtějí zlepšit své individuální fotbalové schopnosti a dovednosti a zároveň zažít unikátní prostředí a jedinečnou atmosféru historicky nejstaršího českého klubu. Slavia kemp umožňuje účastníkům nejen osvojit si nové dovednosti, ale zlepšit také své duševní a fyzické schopnosti.

Patronem kempu je kapitán A-týmu Slavie Karel Piták. „Jsem velice rád, že mohu být patronem slávistického kempu. Jelikož sám mám doma dvě malé děti, chci, aby svůj volný čas trávili smysluplně, ideálně sportem. A jak jinak než fotbalem," usmívá se slávistický záložník.

„S tím souvisí samozřejmě také prázdniny a fotbalový kemp je nejlepší příležitost, jak děti mohou volný čas trávit aktivně a zábavně. Fotbaloví trenéři slávistické mládeže jsou špičkou ve svém oboru. Pokud chcete, aby se vaše dítě ani na chvilku nenudilo, pošlete je na náš kemp," uzavřel kapitán Slavie.

Účastníci kempu mají na výběr ze 2 variant:

Slávista ve dne v noci: S ubytováním – ubytování ve 3* hotelu Slavia (situovaném přímo v tréninkovém centru mládeže) pod dohledem trenérů bydlících tamtéž
Slávista pouze ve dne: Bez ubytování – účastníci dorazí vždy ráno před prvním tréninkem a poté navečer odcházejí v doprovodu domů

Cena kempu:

Slávista ve dne v noci - 8.500 Kč (7 dní vč. ubytování a kompletního stravování v hotelu Slavia, snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, 2.večeře, pitný režim)
Slávista pouze ve dne - 5.500 Kč (7 dní bez ubytování, stravování v hotelu Slavia, svačina, oběd, svačina, pitný režim)

SK Slavia Praha se dlouhodobě pyšní vynikajícími výsledky v práci s mládeží. Neváhejte si proto zkusit tréninky a tréninkové metody, díky kterým se hráči jako Marek Suchý, Tomáš Necid a Ondřej Petrák dostali až do reprezentace.

Více informací o kempu najdete zde!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články