Tomáš Mičola po vzájemné dohodě ve Slavii skončil | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Mičola po vzájemné dohodě ve Slavii skončil

PRAHA – Ofenzivní záložník Tomáš Mičola už nebude ve Slavii pokračovat. Po dohodě s vedením klubu ukončil smlouvu a má svolení hledat si nové angažmá.
„K ukončení smlouvy došlo po vzájemné dohodě. Důvodem jsou vleklá zranění, která mu neumožňovala se plně zapojit do tréninkového a zápasového procesu. Má možnost hledat si nové angažmá,“ vysvětlil sportovní ředitel klubu Josef Jinoch.

Před týdnem v pátek tomu byly přesně tři roky, co Tomáš Mičola do Slavie přišel. „Konec mě samozřejmě mrzí, ale takový je fotbalový život. Když jsem před třemi lety přicházel, měl jsem o působení v klubu trochu jinou představu. Myslím, že první polovina angažmá se mi povedla a snad jsem nezklamal ani fanoušky. V poslední době mě bohužel trápila zranění,“ uvedl ke svému konci záložník Tomáš Mičola.

„Chtěl bych poděkovat panu Řebíčkovi za důvěru při mém příchodu i během angažmá. Moc mě mrzí i kvůli němu, že mi druhá půlka působení zdravotně nevyšla. Přeju Slavii a hlavně klukům v kabině, protože po celou dobu tady byla fantastická parta, aby se jim dařilo a posunuli se co nejvýše. Budu Slavii sledovat a fandit jí,“ dodal Tomáš Mičola.

Tomáš Mičola přišel do Slavie na konci srpna 2012 z francouzského Brestu. V sešívaném dresu zasáhl do 27 ligových zápasů, ve kterých vstřelil sedm gólů. V paměti jistě zůstane jeho hattrick do sítě Českých Budějovic nebo dva góly proti Jablonci. V loňské sezoně ale do ligového zápasu nezasáhl, naposledy okusil nejvyšší českou soutěž v únoru 2014.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články