Spouštíme nový web! | SK Slavia Praha
Více

Spouštíme nový web!

Slavia cz spouští novou podobu webových stránek. Ode dneška najdete zprávy ze Slavie ve zcela nové grafické podobě.

Hlavní novinkou, které si uživatel všimne na první pohled, je modernější grafické zpracování stránek. Došlo také k několika změnám, například zcela novému složení hlavního menu na webu, díky kterému by orientace na stránkách měla být pro fanoušky jednodušší.

Hlavní výhodou nového webu je, že je responzivní. Tudíž se skvěle zobrazuje nejen na vašich počítačích, ale i na tabletech či mobilních telefonech. Zároveň si mnohem jednodušeji zakoupíte online vstupenku na domácí utkání Slavie přímo na stránkách.

Přinášíme také řadu dalších novinek. Došlo k nové kategorizaci článků, věnujeme se hodně historii, což dokládá nová sekce „Historický kalendář“, kde si budeme připomínat každý den historickou událost související se Slavií. Tento nový prvek na webu bude průběžně doplňován.

Na homepage webu najdete i týmové centrum od juniorky až po ženy, takže jednoduše naleznete nejen články o jednotlivých týmech, ale i další zápasy, výsledky, soupisku či galerie. Zároveň je i jednodušší zápasové centrum v menu, kde najdete výsledky od A-týmu až po dívky. Velký prostor dostává i Slavia TV, a to jak na homepage, tak i v menu, kde najdete všechna videa na jednom místě.

Budeme rádi za jakékoliv vaše nápady, výhrady, nebo poznámky k funkčnosti stránek. Všechny připomínky nám můžete psát na email media@slavia.cz.

Dosavadní podoba internetových stránek slavia.cz byla spuštěna na začátku roku 2013, a i když to nějakou dobu vypadalo, že příliš pozitivní zprávy přinášet nebude, vstupem nových majitelů v roce 2015 se vše změnilo.

Na webu jsme od té doby zmínili nejprve návrat do evropských pohárů, zisk mistrovského titulu po dlouhé době, postup do základní skupiny Evropské ligy, příchody velkých posil či prodloužení smluv s dosavadními klíčovými hráči a hlavně nákup stadionu v Edenu majitelem Slavie.

Doufáme, že rostoucí tendence pozitivních zpráv bude i na novém webu pokračovat!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články