Spolu jsme silnější: Slavia a FRBUL | SK Slavia Praha
Více

Spolu jsme silnější: Slavia a FRBUL

PRAHA - V rámci spolupráce SK Slavia Praha a občanského sdružení FRBUL, jsme připravili videoklip, kterým bychom rádi zábavnou formou upozornili na problém tzv. množíren a chovu psů v rozporu se zákony České republiky.
Každoročně jsou takto „vyprodukovány“ tisíce pejsků s nejrůznějšími genetickými vadami a zároveň trpí stovky psů zavřených v klecích, bez sociálnich vazeb, bez jídla a vody, určených jenom k reprodukci.

S blížícím se derby pražských jsme se rozhodli podpořit charitativní projekt tohoto sdružení a pomoci jim získat finance na záchranu a léčbu pejsků z množíren a to v podobě dražby slávistického dresu s podpisy celého A týmu. FRBUL za svou existenci zachránil, vyléčil a umístil do rodin přes 300 pejsků, aktivně bojuje proti množírnám jak na legislativní, tak i občanské úrovni šířením osvěty a spoluorganizací protimnožírenských akcí. 

Podpořit činnost občanského sdružení FRBUL je možné prostřednictvím jejich transparentního účtu 2600434362/2010. Patronem spolupráce je Jiří Pavlenka, majitel francouzského buldočka. Získejte v aukci, jejíž výtěžek půjde právě na sdružení FRBUL podepsaný dres A-týmem Slavie. Více informací zde.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články