Slávistky počtvrté mistryněmi ligy | SK Slavia Praha
Více

Slávistky počtvrté mistryněmi ligy

PRAHA - Sešívaní vládnou fotbalu! Kromě mužů si mistrovský titul zajistily také červenobílé ženy. Ty zdolaly v předposledním kole Spartu 3:1 a počtvrté v řadě se staly mistryněmi ligy.
Sešívané ženy potřebovaly získat z posledních dvou kol alespoň jeden bod, aby mohly zvednout nad hlavu mistrovskou trofej. V předposledním zápase je čekaly jejich největší rivalky a zároveň druhý tým tabulky - Sparta.  Úvod derby se sešívaným vyvedl, Szewieczková otevřela skóre už ve 4. minutě, v minutě 28. však Sparta srovnala gólem Mocové.

Ve druhém poločase však už slávistky nenechaly nic náhodě, nejprve Kateřina Svitková navýšila z penalty na 2:1, posléze Petra Divišková pojistila vítězství sešívaných brankou v 81. minutě. Slavia tak vyhrála druhé ze čtyř ligových derby, dvě další skončila remízou.

K předání trofeje pro mistryně ligy dojde v příštím kole po utkání se Slováckem, které se odehraje v sobotu 3. června na Xaverově od 16:00. Přijďte oslavit další sešívaný titul!


Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články