Slávistická školička spouští 4. září další ročník | SK Slavia Praha
Více

Slávistická školička spouští 4. září další ročník

PRAHA - S novým školním rokem Slavia spouští další ročník úspěšně Slávistické školičky. První trénink malých sportovců proběhne ve čtvrtek 4. září od 15:30 v Edenu.
Nově se tvořící skupina pro Slávistickou školičku je určená pro ročníky 2010 a 2011. Pokud nestihnete se svým dítětem dorazit ve čtvrtek 4. září, můžete přijít bez nahlášení kterýkoliv jiný čtvrtek.

Co je Slávistická školička?

Chcete mít doma malého fotbalistu? Zajímá vás, zda je váš syn talentovaný? Nebo jen chcete, aby správně zvládl koordinovanost pohybu a naučil se dobře pohybovat? Využijte jedinečnou příležitost a přiveďte ho k nám do Slavie. Unikátní projekt Slávistické školičky je letos určený pro ročníky 2010 a 2011.

„Děti nejvíce milují hry, proto jsme pro ně připravili program specializovaný na děti předškolního věku. Trpěliví trenéři každému dítěti individuálně vysvětlí co, proč a jak má dělat, aby se na hřišti cítilo spokojené. Po celou dobu tréninku budou děti soutěžit, hrát si s balony, překonávat překážkové dráhy, zkrátka absolvují všeobecnou pohybovou průpravu,“ vysvětluje sportovní ředitel Slavie
Karol Kisel.

Po absolvování Slávistické školičky budou moci vybraní adepti nastoupit do přípravkových ročníků Slavie. „Trenéři také rodičům poradí a pomůžou při celkovém rozvoji dětské osobnosti po sportovní stránce. Slavia patří dlouhodobě k jedněm z nejlepších klubů pro výchovu mladých fotbalových talentů. Nabízíme kvalitní tréninkové hřiště, vynikající zázemí a především zkušené a přátelské trenéry vyškolené pro práci s těmi nejmenšími,“ doplnil Karol Kisel.

Kontaktní osobou pro projekt slávistické školičky je šéftrenér přípravek SK Slavia Praha Přemysl Jakl. Pokud máte jakékoli dotazy, neváhejte ho kontaktovat na telefonním čísle +420 606 376 626. Další informace naleznete na webu www.slavistickaskolicka.cz

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články