Slávisté zahájili školní rok na ZŠ Eden | SK Slavia Praha
Více

Slávisté zahájili školní rok na ZŠ Eden

PRAHA/ZŠ EDEN - Jako tradičně každý rok, i letos si slávisté našli 1. září čas na děti školou povinné. V ZŠ Eden zahájili školní rok 2015/16.
V 7:45 se slávisté Martin Berkovec a Martin Dostál sešli společně s klubovou legendou Vladimírem Šmicerem, který je patronem školy, a hokejistou Tomášem Mickou sešli před školou. Před školou, kterou zástupci slávistického A-týmu sami navštěvovali. Martin Berkovec v deváté třídě po svém příchodu do Slavie z Chebu, za to Martin Dostál mnohem déle. Také zanechal ve škole značnou stopu.

„Martin Dostál patřil mezi naše premianty. Dokonce i v deváté třídě, než odcházel na gymnázium, tak měl samé jedničky," vzpomínala ředitelka ZŠ Eden Jana Churáčková a zároveň dávala slávistického odchovance všem nově příchozím prvňákům za vzor. „Překvapilo mě, že jsou děti tak hodné," usmíval se Martin Dostál. „Říkal jsem jim, ať si školu také užijí a chodí sem s radostí. Já jsem si na základce našel řadu kamarádů," dodal slávistický obránce.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články