Slávisté tahouny za vítězstvím nad Itálií | SK Slavia Praha
Více

Slávisté tahouny za vítězstvím nad Itálií

TYCHY – Tomáš Souček a Michael Lüfnter, tedy hráči, kteří v uplynulé sezoně oblékali dres Slavie, výrazně pomohli českému týmu do 21 let k výhře 3:1 nad Itálií.
Po prvním nepovedeném zápase s Německem musel český tým bodovat naplno, aby mohl ještě pomýšlet na postup. To se také díky skvělému výkonu ať už bývalých či současných hráčů Slavie povedlo.

Tomáš Souček převedl ve středu zálohy skvělý výkon, UEFA navíc zvolila Tomáše Součka hráčem zápasu. Michael Lüftner se také předvedl, k spolehlivému výkonu směrem dozadu přidal parádní gól, když se trefil nádhernou střelou z velké dálky.

Také odchovanci Slavie Jakub Jankto a Stefan Simic přispěli k výhře, brankář Lukáš Zima pak skvělými zákroky několikrát podržel svůj tým.

Poslední zápas v boji o postup ze základní skupiny odehraje český tým U21 v sobotu od 20:45 proti Dánsku.

Aktuálně

Žáci a dorostenci hráli s Jabloncem, mládežníci vyrazili do zahraničí

19. 3. 2024
Důležitou výhru 2:0 si připsali kluci z U17 proti Plzni. Mladší žáci vyrazili na přátelská utkání a miniturnaje do Německa. U10 a U11 čekala pražská derby se Spartou. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Trenérem roku Trpišovský, stříbra Juráska a Lukášové

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Další články