Slavia vstoupí do přípravy s Žižkovem | SK Slavia Praha
Více

Slavia vstoupí do přípravy s Žižkovem

PRAHA – Sešívaní si závěr prvního týdne letní přípravy zpestří utkáním s Viktorkou Žižkov. Výkop utkání je v 10:00.
Slavia odehraje úvodní utkání na Střížkově (Lovosická 559, Praha 9). Přípravné zápasy můžete sledovat jak přímo na stadionu, tak v živém vysílání na Slavia TV.

S devátým celkem uplynulého ročníku druhé nejvyšší soutěže si sešívaní zahrají znova po pěti měsících, s týmem ze Žižkova se Slavia totiž utkala i v zimní přípravě. Poslední střetnutí vyhrála Slavia 3:0, dvakrát se trefil Muris Mešanovič, jednu branku přidal Ruslan Mingazov. Za Viktorii Žižkov nastupovali na jaře bývalí slávisté Martin Hurka, Karel Hrubeš a Mario Telnar, v klubu hostují Lukáš Soukup a Václav Pardubský.

Další přípravný duel sehrají sešívaní ve středu 28. června v Benešově proti Českým Budějovicím. Utkání začne v 17:00. V sobotu 1. července se pak svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého představí v Chomutově proti Žilině.

Aktuálně

Žáci a dorostenci hráli s Jabloncem, mládežníci vyrazili do zahraničí

19. 3. 2024
Důležitou výhru 2:0 si připsali kluci z U17 proti Plzni. Mladší žáci vyrazili na přátelská utkání a miniturnaje do Německa. U10 a U11 čekala pražská derby se Spartou. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Další články