Se Slavií se připravuje Vukadinovič, realizační tým kompletní | SK Slavia Praha
Více

Se Slavií se připravuje Vukadinovič, realizační tým kompletní

PRAHA – Sešívaní se v pátek vrátí ze soustředění do Prahy. Už od čtvrtka se s týmem připravuje útočník Vukadin Vukadinović, který je ve Slavii na testech.
Srbský útočník se narodil 14. prosince 1990. Do Čech zamířil Vukadin Vukadinović v roce 2010 z Hajduku Bělehrad, když přestoupil do Sezimova Ústí, dnešního Táborska. V lednu 2012 se Vukadinović stěhoval na sever Čech do Jablonce, v lize zatím odehrál 10 zápasů a vstřelil jeden gól. S Jabloncem také v sezoně 2012/13 oslavil zisk domácího poháru.

Od středy už na tým dohlíží také kompletní realizační tým, který doplnil asistent trenéra Pavel Trávník. Ten už ve Slavii v minulosti působil a pro slávisty je jistě známou tváří. Do klubu přišel už v roce 1995 a působil zde nejprve v roli trenéra žen, pak dorostu. V prosinci 2001 se trenér slávistického B týmu Trávník stal asistentem trenéra Miroslava Beránka u áčka a v této roli setrval dva roky. V roce 2004 se opět k juniorce vrátil.

Po deseti letech ve Slavii, z nichž pět bylo v roli profesionálního trenéra, odešel do japonského Kobé, kde dělal asistenta Pavlu Řehákovi. V zimě roku 2005 se stal po návratu do Česka trenérem divizních Horních Měcholup, odkud se v prosinci 2008 stěhoval jako asistent do prvoligového Brna za Miroslavem Beránkem. S tím se opět setkal v Kazachstánu, kde se Pavel Trávník stal koučem kazašské sedmnáctky.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články