S fanoušky jsme silnější! | SK Slavia Praha
Více

S fanoušky jsme silnější!

PRAHA - Celé léto a podzim se na stadionu i v médiích setkáváte nejen s našimi hráči, ale i s některými z vás, fanoušků, kteří se zúčastnili focení našich vizuálů. Příběh každého z nich je trochu jiný, ale jedno mají společné - Slavii mají ve svém srdci!
Slavii beru jako součást mého každodenního života. Například když jdu do školy, tak potkávám fanoušky konkurenčních klubů a to už začíná to klasické handrkování, čí klub je nejlepší. To je vlastně každý den a je to nekonečný boj. Když si jdu ven zahrát fotbal, tak si na sebe beru červenobílý dres anebo triko, jak slávistické, tak Tribuny Sever. Když jsem na facebooku, projíždím všechny možné slávistické stránky, samozřejmě sleduji i hokej a futsal, abych měl přehled o mém klubu.

Chodím skoro na každý domácí zápas v Edenu, na Tribunu Sever a vždy se snažím fandit ze všech sil, jak to jen jde. Můj děda byl velký slávista, a tudíž sem musel být i já. Bohužel děda zemřel a nestihl mě vzít ani na fotbal, takže jsem Slavii podporoval hlavně u televize, protože bohužel moji rodiče nefandí a nemají k fotbalu a ke Slavii vztah.

Můj první zápas v Edenu byl s Hajdukem Split, když se mi podařilo přemluvit tátu, aby se mnou šel. Pravidelně jsem začal chodit od minulé sezony s kamarády a věřím, že budu chodit na utkání až do smrti.
Dominik Vobr, fanoušek Slavie


Je mi 29 let, pocházím z Českého Krumlova a na Slavii jezdím zhruba od 14 let. Pamatuji ještě zápasy na Strahově, ale starý Eden jsem už bohužel nezažil. Slavii jako tým jsem začal vnímat v brzkém mládí. Nejspíše mě zaujala ofenzivní hra a ty nejkrásnější červenobílé dresy na světě s hvězdou na prsou.

Dnes už bydlím v Praze a nevynechám jediný zápas svého klubu. Co ke Slavii cítím, nejde vyjádřit slovy. Slavia je část mého života. Nejlepší pocity zažívám, když jsem se svými přáteli na stadionu a mohu podpořit náš milovaný klub. Ať žije Slavia a její nesmrtelní fanoušci. SKS!
Filip Hladík, fanoušek Slavie

Slávistu ze mě udělali trenéři a spoluhráči v přípravce FSC Libuš, ale poprvé na zápas jsem se dostal až se svým tátou na Anderlecht, ještě na Strahově v roce 2005. Domácí utkání Slavie jsou pro mě svátkem, který má absolutní prioritu a vždy se snažím vše domluvit tak, abych mohl být na stadionu.
František Čejka, fanoušek Slavie

Dominik Vobr, František Čejka a Filip Hladík na našem vizuálu Spolu jsme silnější

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články