Prvotní informace o prodeji lístků a výjezdu na odvetu s Anderlechtem | SK Slavia Praha
Více

Prvotní informace o prodeji lístků a výjezdu na odvetu s Anderlechtem

PRAHA – Pokud se chystáte podpořit Slavii v odvetě s Anderlechtem Brusel, věnujte pozornost velice důležitým informacím k prodeji vstupenek do sektoru Slavie a všem opatřením souvisejícími s aktuální bezpečnostní situací v Bruselu.

Bezpečnostní situace v Bruselu

Vzhledem k teroristickým útokům v Bruselu v březnu letošního roku je bezpečnostní situace ve městě napjatá. V platnosti je třetí ze čtyř bezpečnostních stupňů, zahrnuje i rozmístění vojáků v ulicích města. Zástupci Anderlechtu i náš zastupitelský úřad nás upozornili, že jakékoliv porušení pravidel chování jak na stadionu, tak i v samotném městě, může být trestáno vzetím do vazby a následným zrychleným soudním řízením. Prosíme proto všechny fanoušky, aby ve vlastním zájmu dbali pokynů níže uvedených i dalších instrukcí, které budeme prostřednictvím webu a sociálních sítí dále zveřejňovat.

Na všech místech ve městě je přísný zákaz používání jakékoliv pyrotechniky. Její použití je v současné době vnímáno jako velmi vážný delikt, který podléhá vyšetřování. Problémy mohou vzniknout i při skandování xenofobních a rasistických pokřiků a při projevech jakékoliv netolerance.

Sraz fanoušků před utkáním

Doporučujeme, aby se před zápasem slávističtí fanoušci shromáždili na jednom místě v centru Bruselu, odkud by se všichni společně přemístili k Constant Vanden Stock stadionu. Konkrétní místo bude ještě upřesněno. Výkop utkání je ve 20 hodin.

Bezpečnostní kontroly na stadionu

Před vstupem na stadion budou dvojité bezpečnostní kontroly, první kontrolu provádí armádní složky. Na stadion je striktně zakázáno vnášet batohy, kabelky a další zavazadla, a dále nebezpečné předměty jako jsou tyče k vlajkám, lahve, spreje, pyrotechnika apod. Na stadionu není k dispozici úschovna zavazadel. Upozorňujeme, že do hlediště nebudou vpuštěni fanoušci v podnapilém stavu.

Na zápas je povoleno vnášet vlajky a transparenty pouze po předchozím schválení podoby vlajek. Pokud si chcete vzít svou vlajku, pošlete její fotografii do neděle 21. srpna na email jana.kaufnerova@slavia.cz. Vlajky a transparenty, které nebudou předem schváleny, nebudou do sektoru vpuštěny!

Prodej vstupenek

Prodej vstupenek pouze na jménoNa stadionu je pro slávisty vyhrazen sektor hostů o celkové kapacitě 1051 míst. Horní sektory S14 – S17 budou v prodeji za 25 euro a spodní sektory S5 a S6 za 15 euro.

Vstupenky do sektoru hostů se budou prodávat pouze v Praze ve fanshopu Slavie v Edenu, na stadionu Anderlechtu nebudou vůbec v prodeji! Spuštění prodeje očekáváme příští týden, jakmile budeme znát bližší informace, budeme vás informovat.

Vzhledem k bezpečnostní situaci a rizikovosti zápasu je z rozhodnutí organizátora utkání zaveden adresný ticketing. Znamená to, že u každého prodaného lístku budou požadovány informace jména a příjmení držitele, telefonický kontakt, informace o tom, jakým způsobem bude cestovat do Bruselu a kde bude v Bruselu ubytovaný. Bez poskytnutí těchto informací nebude vstupenka prodána. Zároveň upozorňujeme, že před vstupem na stadion proběhne kontrola, zda se jméno na vstupence shoduje se jménem uvedeným v občanském průkazu nebo cestovním pasu.

Spolupráce s naším zastupitelským úřadem v Bruselu

Na základě ne zcela standardní situace, která v Bruselu bohužel panuje, se Slavia obrátila v předstihu na náš zastupitelský úřad, se kterým jsme v úzkém kontaktu a v případě potřeby budeme dále spolupracovat ve smyslu přenosu informací k aktuální bezpečnostní situaci a případné konzulární pomoci.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články